Лектор от Германия ще води семинар за треньори на вратарите

18:14
Лектор от Германия ще води семинар за треньори на вратарите

На 28 и 29 ноември треньорската школа организира семинар за треньори на вратари с участието Йорг Даниел, който е  организатор треньорско образование на вратарите към Германския футболен съюз.

Участието на всички треньори на вратарите - лиценз "В" и "А", издадени от Българската треньорска школа по футбол е задължително, тъй като е единствена възможност за подновяване на валидността на техните лицензи.

Участието в други семинари, организирани от други институции и лица, е по желание на треньорите, но няма да се зачита като основание за подновяване валидността на лицензите им, издадени от Българския футболен съюз. Повече подробности на официалния сайт на Българската трениьорска школа - http://www.bfcs.bg/.

Междувременно на 24-ти август, от 13:00 часа, Българският футболен съюз и официалният партньор на националния отбор по футбол VIVACOM ще представят специалната семейна зона на централната трибуна на стадион "Васил Левски". Секторът за фенове с деца ще бъде обособен за първи път по време на предстоящата световна квалификация срещу Швеция на 31-ви август. 

Специален гост на събитието ще бъде дългогодишният български национал Мартин Петров. Бившият нападател ще сподели пред представителите на медиите впечатленията си от инициативата на VIVACOM и Българския футболен съюз.

Повече информация за фамилния сектор може да намерите тук:  http://www.bfunion.bg/news/8170

Представителите на медиите ще имат възможност да видят условията, които ще посрещат деца и родители за срещите на националния отбор. Достъпът до фамилния сектор е от Вход 2 на стадион "Васил Левски" (вдясно от централния вход). VIVACOM и БФС планират изграждането на фамилен сектор и за следващото домакинство на България в световните квалификации - двубоят срещу Франция на 7-ми октомври. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация