От Льо Авър потриват ръце: Обвинихме Юнайтед, дано ги накажат като Челси

17:17
От Льо Авър потриват ръце: Обвинихме Юнайтед, дано ги накажат като Челси
От френския клуб Льо Авър обявиха, че вчера са внесли официална жалба срещу Манчестър Юнайтед в централата на ФИФА заради неправомерния трансфер на юношата Погба, който в момента е част от школата на "червените дяволи".

Президентът на френския клуб заяви, че се надява световната централата да накаже английския шампион толкова сурово, колкото го направи и с лондонския Челси. "Сините" бяха разследваи и жестоко санкционирани по случая с отвличането на Гаел Какута от Ланс.

"Мисля, че от ФИФА ще ги накажат. Все пак техния начин на действие е дори по-груб от това, което са направили Челси с Какута. Много ми е странно как е възможно да подкупваш толкова спокойно родителите на 15-годишно момче. Все пак говорим за човешко същество, а не за добитък", коментира президентът на Льо Авър Жан-Пол Льовел.

"Да, вчера от централата отрекоха да са получавали жалба от нас, но вече има такава и сега само можем да се надяваме да получим справедливост", добави още босът на скромния френски тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Takeo
05.09.2009 22:27

vill за балканите си много прав. Едва ли има по големи националисти от сърбите. RangerSS трябва да ти кажа първо,че имат с какво да се гордеят. Второ наблегнах на това,че са направили доста повече за нас, отколкото англетата. Трето ще ти кажа,че повтаряш това, което си чул да плещят разни лумпени. Заедно с Канада това е една от най-социално ориентираните държави. Но ми писна, изказах се така, защото си никой за да определяш коя нация не става. Да не говорим,че изказваш само теза без да я подкрепиш с доказателства.
Писна ми така,че спирам. Сори за офф-а както се казва. Мир.

vill
05.09.2009 21:50

Takeo

За съжаление в момента страните се контролират от разни магнати,но това е друга тема. *smile*

vill
05.09.2009 21:45

RangerSS
Стига сте месили политика с футбол.Най-големите шовинисти си остават сърбите.За това всичките им комшии ги мразят. *stop*

RangerSS
05.09.2009 21:36

Нема умора куче.Сори че не ти видях по-долния коментар - франсетата не са направили нищо за нас.Те са нация от шибани самодоволни шовинисти,който не си мръдват пръста за другите,ако не им се пресичат интересите по такъв начин.Първенството им е смешно - 7 години хегемония на един отбор !!! Като те кефят толкова много иди им врътни един минет. *wink*

Takeo
05.09.2009 21:25

Само това ли успя да измислиш бе есесовец *joking* Айде почивай си RangerSS, стига толкова спам.И не осирай хубавата българска поговорка със просташките си измислици.

Takeo
05.09.2009 20:15

Да си чел внимателно. Другото го казах образно и не е необходимо да извършваш някое от двете дейности за влезеш в образа.

RangerSS
05.09.2009 20:13

Takeo,какво направили франсетата за нацията ни ?
Не слушам чалга,не карам голф и кви ингилизи те гонят, "приятелю" ?

Kura_na_qnko
05.09.2009 20:12

И така .. разбиха мечтите на 80% от ПСЕВДО-фенчетата на Юнайтед.... А те толкова искаха Роналдо да се върне на бял кон

Takeo
05.09.2009 20:11

vill простено ти е *joking* Няма защо да изреждам. Най-малкото в момента отношенията между двете държави се развиват постоянно във всички насоки. А това спомага и за бизнеса, образованието ( много) и културата.Примерите са безброй и няма смисъл да спамим темата. Имах предвид ,че адски мразя някой да ми се изказва непоготвен като тоя пич и да определя коя нация е чекиджийска и коя не. Най-малкото защото не е прав. Още повече,че официалния говорител на Уефа заяви,че въобще не е постъпвала жалба от страна на френския отбор.

vill
05.09.2009 20:01

Takeo

Сори пич не съм прочел правилно.Прочетох погрешно,че францизите са направили повече за футбола от англичаните.Реално аз дори не виждам какво са направили францизите за нас,но ти си знаеш.Това което най-много мразя е футбола да се меси с политиката и футболните пристастия да се месят с политика и патриотизъм,защото мразя някой като почне да ми говори,че не трябва да викам за чужд клубен отбор.Въпреки,че аз си имам любим български отбор,но е нормално да имам такъв чуждестранен.

vill
05.09.2009 19:58

Чудно е защото все са намесени френски клубове ? Ми защото Платини е французин.

Takeo
Явно гледаш футбол от две години.Французите преди Платини нямат кой знае какви футболисти.Не виждам какво толкова са дали !
България и Франция бяха на едно ниво тогава.Както нац. отбори така и клубно.(нашето беше по-силно от сега,а френското по-слабо от сега).

likata
05.09.2009 19:54

Трябва някои да бъде наказан.Неможе да се търгуват деца.
Можеби едно исхварляне на даден отбор от футбала за 2,3 годинки,може и да даде ефект.Но трябва да се земат мерки.

Takeo
05.09.2009 19:39

Чекиджийска нация, ама е направило за страната ти много повече отколкото ингилизите приятелю! Ама кой да прочете нещо, друго си е чалгичката и да си джиткаш с голфчето. Скоро и италианците ще започнат, при тях е подобно и също им дърпат таланти без компенсация. Не е толкова просто да промениш закон, за да запазиш младежите си. Не мисля,че е коректно също така от страна на големи подобни големи клубове.

Adrian000
05.09.2009 19:35

Не само него ,а и много талантливи италианчета са отмъкнати по този начин от САФ! Това е престъпление и не заслужава толерация, Македа е един от многото! Защо немогат да си поизведът едни качествен англииски кадър?

levski_s0fia
05.09.2009 17:46

както казах и в другата статия с Ланс просто сега тия смешни отбори разбраха как могат да излъжат и да вземат някакви пари и се почва .. очаквайте още за други отбори *joking* това ще стане във цяла Европа със сигурност *sick*

danistrong
05.09.2009 17:28

" От Льо Авър потриват ръце " Колко подло изглежда *joking*