Ливърпул отказа трета оферта за Коутиньо

20:15
Ливърпул отказа трета оферта за Коутиньо

Ръководството на Ливърпул е отхвърлило нова оферта от страна на Барселона за звездата на тима Коутиньо - този път на стойност 113 милиона паунда, съобщава "Sky Sports". Това е третото предложение на каталунците, което червените отклоняват.

Предишната оферта на испанския гранд бе за 100 милиона паунда, а последната е била с 12 милиона повече, като сумата е можело да нарасне до 118 милиона, в зависимост от представянето на бразилския национал на "Ноу Камп". Това обаче не е впечатлило собствениците на Ливърпул и те отново са били твърди в решението си да задържат един от най-добрите играчи на отбора.

Самият Коутиньо изрази желанието си да премине в Барселона, като от началото на сезона не попада в групата за мачовете на тима, а мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп твърди, че причината е контузия в гърба. По-рано този месец американските собственици на Ливърпул заявиха официално, че няма да продадат Коутиньо на никаква цена, но според различни източници офанзивният халф е отказал повече да носи червения екип. 

Това прави ситуацията много сложна и затруднява тима на Барселона, който се нуждае от заместник на Неймар, преминал в ПСЖ срещу рекордните 222 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация