Нистелрой обяви: Не мразя Кристиано

11:48
Нистелрой обяви: Не мразя Кристиано
Рууд Ван Нистелрой категорично отрече слуховете, че той и Кристиано Роналдо се мразят още по времето, когато са играели заедно в Манчестър Юнайтед. Както е известно, според определени информации, сър Алекс Фъргюсън е решил да се раздели с холандския нападател, след като на една тренировка Рууд влязъл по твърдо в краката на Рони, португалецът започнал да се превива на земята, а Нистелрой му казал:

"И баща ти няма да даде фаул за това!"

Това се случвало няколко дни, след като бащата на Рон починал и след думите на холандеца, CR7 избухнал в плач. Месеци по-късно, Нистелрой напусна Юнайтед, а Кристиано се превърна в легенда на "червените дяволи" в следващите сезони.

Сега пресата в Испания попита Нистелрой дали между него и Кристиано още има лоши чувства:

"Не, няма подобно нещо. Рон е страхотен футболист, който има да изиграе поне още шест или седем години на най-високо ниво. Не мисля, че с него имаме да делим нещо. Ще съм щастлив да играем заедно", коментира нападателят на Реал Мадрид пред "Марка".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RangerSS
05.09.2009 16:21

Холандеца говори така щото е пред трансфер в Берое.Тва е сигурна информация,лично чорбаджията Ковачки ми я каза.Явно енергийния бос има за цел щурмуване на групите на ШЛ от следващия сезон.Ще ви издам и че Йенс Леман и Луиш Назарио де лима Роналдо са нови попълнения.Не сте го чули тва от мен. *wink*

MVP_
05.09.2009 14:44

wInnZ и с какво е заслужил подобно отношение на феновете на Реал към него? Може би с това че за 67 мача вкара 45 гола?

wInnZ
05.09.2009 14:12

Боклуци като Нистелрои не искам да виждам в реал !

cob
05.09.2009 14:07

Нистелрои си остава голова машина ама няма да му дадат шанс за изява в реал *sad*

Cris_7
05.09.2009 13:50

Прав си ! Всеки ще му счупи главата.. А и тоя тъпак може ли така да му каже.. Да загубиш майка или баща е най-гадното *sad*

RagnaroK
05.09.2009 12:38

Ако наистина му го е казал това ,всеки нормален мъж или момче ще му скочи на бой нашия ревнал