Пуйол отказа да преговаря с Барса

10:57
Пуйол отказа да преговаря с Барса
Капитанът на Барселона Карлес Пуйол е отказал да преговаря с клуба за подписване на нов договор, разкри агентът на футболиста. Както е известно, през това лято от ръководството на каталунците са подели инициатива по удължаването на контрактите на всички звезди в отбора и поради това Пуйол е един от играчите, които получиха нови предложения.

"Спряхме преговорите с Барса за момента. Сега клиентът ми иска да се съсредоточи само върху играта си, тъй като трябва да се съревновава с много класни играчи за титулярното място в тима", коментира Рамон Сострес, който представлява Пуйол.

"Карлес винаги е бил лоялен към клуба, но просто сега той не иска да се занимава с подобни разговори. Когато му дойде времето, пак ще седнем на масата с шефовете на клуба и ще продължим оттам, откъдето сме започнали", допълни мениджърът на защитника.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
05.09.2009 13:53

Тва не е вярно.. Пуйол винаги ще бъде в Барса ! А и ако Гуардиола пуска Чигрински ,за сметка на Пуйол..

Barca_fen112
05.09.2009 11:46

БАх простотията Униер тва изказване на аагента му беше преди 3 дни ве *joking* Според мен обаче Пуйол ще остане ,защото договора който му предлагат е много изгоден.Ще си остане титуляр,вече е играч на възраст и цялата кариера му е минала в Барса *stop*