10 от ЦСКА подчиниха Септември София на "Васил Левски" (видео)

23:18
10 от ЦСКА подчиниха Септември София на "Васил Левски" (видео)

Септември загуби от ЦСКА-София с 0:1 в двубой от пети кръг на Първа професионална лига, който се игра на Националния стадион „Васил Левски“.

„Армейците“ вкараха единствения гол в срещата в заключителните секунди на първото полувреме, когато резервният вратар на Септември Янко Георгиев, заменил контузения си колега Валентин Галев, направи груба грешка и подари топката на Рубен Пинто, който без проблеми я вкара в опразнената врата. 

ЦСКА владееше инициативата през по-голямата част от мача и можеше да спечели мача с по-изразителен резултат, но на три пъти удари на футболисти на отбора срещнаха гредите. В 65-ата минута Ишмаел Байду от тима на Септември получи доста пресилен втори жълт картон за съприкосновение с противников играч. С човек повече на игрището ЦСКА успя да удържи крехката си преднина и записа третата си поредна победа в първенството. 

Отборът на Стамен Белчев е на второ място в класирането с точка по-малко от непобедения досега Черно море, който по-рано днес завърши наравно 1:1 със Славия на стадион "Тича" във Варна. 

В следващия кръг ЦСКА посреща Витоша, а Септември отново играе в София срещу Берое. Лидерът Черно море гостува на Ботев Пловдив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emporiovasko
12.08.2017 10:59

Заглавието трябва да е: "ЦСКА подчини 10 от Септември..."! :D

vipara21
12.08.2017 12:50

Да бе човек, в заглавието пише едно, в статията друго, ходи ги разбери.