България-Черна гора пред празни трибуни

10:07
България-Черна гора пред празни трибуни
Световната квалификация между България и Черна гора вероятно ще се играе пред почти празни трибуни, след като едва три хиляди билета бяха продадени на касите на националния стадион вчера.

Предполага се, че в часовете преди срещата феновете ще се активизират и общо зрителите на стадиона ще стигнат цифрата от 8000 души, което не стига да се запълни дори и една четвърт от капацитета на стадион "Васил Левски".

Очакваният дъжд довечера също не помага особено много за повдигането на ентусиазма на привържениците. Срещата с Черна гора започва в 20,30 тази вечер и при всеки един резултат, освен победа, "трикольорите" ни ще загубят шансове за класиране на Мондиал 2010.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Julien
06.09.2009 14:39

На мадона 40-50 хиляди а на мача 8000 срам ... *evil*

tedino
05.09.2009 18:24

е точно в момент в който ни трябва усилена подкрепа,няма да има хора... *sad*

RangerSS
05.09.2009 16:41

Обливам последния коментар с Орина. *wink*

liverbird1892
05.09.2009 16:23

Нормално е на хората им е писнасло да си губят времето да гледат 2 4аса селски футбол аз на мач на нащите никой път няма да ида а ако го направя то ще е ако играем с голям отбор само да им видя играчите на тях *lol*

MeToDueB
05.09.2009 16:18

бате .. защо трябва задължително, като съм фен и тръпна, да съм на стадиона и да крещя ? Не искам да отида на стадиона .. и след това, ако резултата е 0-0 .. спомен от мача с Албания, и да си разваля вечерта .. в нас, вес някак ще се утеша и да не е добър резултата .. аз никога не съм бил от онези фенове, които пеят, крещат, пляскят, мятат димки, псуват и обиждат, палят, чупят и т.н. .. аз, като ходя на мач, седя през цялото време прав, гледам .. и ставам при всяко опасно положение .. не съм някакъв фен .. от ония болните, мен ме интересува играта и отбора, не друго .. просто днес реших, че няма да отида .. другия път, ако не са загубени шансовете .. съм в А или В .

RangerSS
05.09.2009 16:17

*lol* Ебати алкохолика дето ме изкара ве човек. Довечера мача ще го гледам,но кур за Барби ако направи такъв тъп пропуск като в мача с ЕЙРЕ.Ако ще се излага като кифладжия,Мъри да пусне Саидходжа или друг с талибанско име.КУР и за Ирландия,надявам се да не играят на световно, а жабарите още по малко.И в добавка - чували ли сте поговрката - тръгнаха като аслани върнаха се ... Много се вписва за националите.Айде със здраве.

zerocgti
05.09.2009 16:14

Пак казвам - ако милееше за него, довечера щеше да си на мача без значение от моментната форма. Истинския фен се познава тогава, когато отбора е слаб. Ако окаже подкрепа тогава, когато никой друг не го рпави - тогава той става част от истинската агитка. Аз не съм "фен" на националния, и никога не съм бил. И все пак, защото съм българин, пожелавам на момчетата да играят добре, но да загубят срещата. Нека играят добре ЗАНАПРЕД и на следващото световно нямам нищо против да играят. Но аз НЕ ЖЕЛАЯ, само защото съм българин да бъда считан за запалянко на този отбор и НЕ ИСКАМ този слаб състав да заеме мястото на достоен противник. Точно както много псувам УЕФА за Шампионска Лига дето отбори като Дебрецен и Левски взимат мястото на СИЛЕН отбор... Примерно миналата година Милан игра в УЕФА, но пък вероятно БАТЕ играха Шампионска Лига. Това го МРАЗЯ - когато слаб и незаслужил отбор заеме мястото на силен такъв. Затова и не искам победа за нашите, а само красива и стойностна игра.

MeToDueB
05.09.2009 16:09

е ти за това .. сега гледа и мен да ме изкараш анти-българин .. стига. Не заслужаваме, не защото не сме добри, а защото не се борим и не играем, като екип .. Ирландците са по-слаби .. точно за това ме е яд, че това себераздаване .. може да се получи, ако се потрудят малко и ако се напънат .. схващаш ли ? Еми най-голям фен съм на националния .. слаб, силен .. винаги, като чуя химна и като видя, че вкарваме и т.н. .. изтръпвам, кефя се .. треперя по време на мача, дори за любимите ми ЦСКА и Барса .. не се чувствам така .. но националния ми носи най-малко радост, като игра и себераздаване, но пък най-много милея за него .. и най-много го критикувам следователно *wink*

zerocgti
05.09.2009 16:05

Не се оправдавай. Не съм ти го искал. Ако говориме за мен, няма никаква файда да ми обясняваш, защото съм за Монтенегро. Аз съм над патриотизма. Просто смятам, че България не заслужава да играе на Световно по футбол и съответно не искам да отидеме незаслужено, заемайки мястото на по-достоен от нас отбор. Но ми е смешно (а то може би трябва да е дори тъжно) да гледам как из коментарите се сипат мнения, че я билета скъп, че я наще некадърни, че състава калпав и така нататъка. Просто АКО СИ ФЕН, може градушка да вали, може билета да струва 100лв, а за дамите - ако щат и да е деня за месечния им цикъл. Останалото са оправдания. Или държиш на тоя отбор и си му фен БЕЗУСЛОВНО, или не си му фен. Средно положение от типа "Ако играят и заслужават" или "Ако бяха силни" - НЯМА.

MeToDueB
05.09.2009 15:57

а има и друго .. 6 и 30 ще ходя да ритам с приятели .. после ще си гледам мача сам най-вероятно *smile* предпочитам да поритам първо .. да си се кефя, отколкото да ходя да гледам едно и също .. да докажат, че могат и се борят .. бих се лишил и от ритане, и от излизане с приятели да го гледам (следващия примерно) .. и ще дам не 5, не 10 .. а колкото струва .. не ме интересуват парите.

zerocgti
05.09.2009 15:55

RangerSS - ама аз съм напълно съгласен с теб. Къде прочете нещо друго? Упрекравам MetoDueВ че ще се изкара фен, а всъщност НЕ Е. На тебе за "губенето на 2 часа от живота" - ми ако да излезеш с приятели да гледате заедно е губене на време - да, сигурно. Вероятно си прав - къде-къде по-яко е в петък вечер да се напиеш като свиня и не 2 часа да си изгубиш, ами 2 да си неадекватен, + още 8 с махмурлук. *wink* Просто няма как да не съм съгласен с това. Кисненето по дискотеки, клубове и интензивните отделения на болниците винаги е било по-оправдана загуба на време от излизането на въздух с приятели, където 30 хилядна тълпа цепи вечерта със скандирания... За тези, които подведох - горното беше ирония, разбира се.

MeToDueB
05.09.2009 15:55

бил съм на погребение на бг футбола и друг път, ако сега направят нещо и не загубим шансове .. другия мач съм там, но първо да заслужат ... в първия ден, когато излезнаха билетите .. един друг приятел ми вика. . айде на мач (той е стиснат и във В и А сектор не ходи) .. викам .. еее не ми се ходи в тия тъпи сектори пълни с лумпени, но се навих .. за Г, нямаше билет за Г, само за Б (така ми каза .. сигурно излъга, защото е "син" приятел и не обича Г сектор) .. и аз викам .. е ок друг път, ако искаш В веднага .. бях се навил, след това видях състава, видях мненията .. че даже и нахални .. не сме губили мач до сега, а шансовете загубихме бе Мъри .. какво, като не сме загубили мач .. и така .. сега не искам да ходя.

дал съм 2-0 в сайта .. в анкетата, че трудно ще победим, дано успеем .. ако не успеем, нищо ново под Слънцето .. пак надеждите за другото първенство и пак смешните оправдания .. КАКЪВ Е СМИСЪЛА ОТ ВСИЧКО ТОВА ?

MeToDueB
05.09.2009 15:53

Аз разбирам по-добре от Мъри .. така е *wink* Но не съм станал треньор .. на 18 съм и още не се занимавам с треньорство и т.н .. но ще се запиша в НСА хаха.. е .. да ми се обадят .. и съм ги наредил без пристрастия и т.н. .. най-добрите от най-добрите .. и като не играе добре 2 мача, край с националния .. или резерва и ще отпада от групата в последния момент. Давал съм и по 20 лв за билети .. дреме ми за цената. Сега едини приятел ме моли .. айде бе, ще ти платя билета В сектор, А сектор (защото знае, че в Б и Г не ходя) .. аз викам .. Не НЕ ТВЪРДО НЕ ..

RangerSS
05.09.2009 15:51

Не бием ли довечера нямаме място на Мондиала с право.Омръзна ми да гледам няколко милионера как се разхождат по терена и не си дават никакъв зор.Zerocgti,на никой не му се дават кинти да изгубят два часа от живота си в наблюдаване на мързеливите ни звезди.А и Бербатов не играе ли довечера и не вкара ли гол да го гонят - какво като струва 30.000.000 паунда .Аман от тъп патриотизъм... *evil*

MeToDueB
05.09.2009 15:49

не съм се отрекъл .. как ще се отреча от България .. просто ще дойде ден, в който ще спра да ги гледам .. да вземе да викне Йовов, Сандриньо и още 1,2 .. от неговите хора и бих спрял да го гледам .. не бих отишъл и с безплатен билет в настоящия момент, защото не съм видял нищо добро от националите в последно време .. иначе ходих на мача с Италия .. бях доволен до тогава, но след това .. от зле към по-зле вървим. Нашия отбор е по-добър от Ирландия, но не заслужава класиране, защото не се раздават футболистите максимално и са непостоянни .. Патриот съм, но се радвам на 3-тите места .. няма смисъл всеки път да имам някакви надежди и т.н. и накрая да са ми попарени .. надеждата ми е в ЦСКА, защото видях 11 момчета, които тичаха, пресираха и играеха, като отбор .. когато го видя в националния това, тогава ще стана отново оптимист. Винаги съм бил най-големия оптимист .. все си викам "надеждата умира последна" .. сега нямам нито надежда, нито пък съм песимист .. въобще нищо не мисля за мача .. ще видим. Илиянка Стоянката и Кишишев дали ще могат да издържат и дали ще тичат по-бързо от костенурки ..

zerocgti
05.09.2009 15:46

(продълженийцето) И като го видя, г-н Методиев какво стана? Реши, че си доказал се мениджър и треньор в елитен отбор и разбираш по-добре кой къде може да играе и къде трябва да играе? Като си такъв експерт и те бива да редиш национални отбори кво дремеш тука да драскаш коментари, а не редиш скуадрата на Италия или Испания? Щото на нас проблема в България ни е, че куцо и сакато претендира сичко да умее и прави по-добре от другите. В случая сульо и пульо от детската градина видели състава и казали "край, нема да го бъде". OK, НЕ ХОДИ НА МАЧА. Но да знаеш, че АРГУМЕНТИТЕ ТИ НЕ СТРУВАТ и 1% от цената на билета *wink*

zerocgti
05.09.2009 15:45

MeToDueB, защо пожелаваш успех на този отбор, след като се отричаш от него, твърдиш че и с безплатен билет (подарен) не би отишъл, и не заслужавали. Не си ли противоречиш? Пожелаваш успех на незаслужил отбор? И от къде на къде ако се класират после ТИ ще ходиш на следващия мач и още 40 000 СИМУЛАТИВНИ фена на българския футбол? Що за фен си ти? Що за патриот си? Истината е кратка и точна - НЕ СИ. Ако беше, нито щеше да ти пука за цената, нито щеше да ти пука за възможността и още много неща. Как може други страни със супер слаби отборчета мъждукащи да отидат - да се порадват на състава и да погледат наживо. Дето се вика - бе да псуват колко са зле нашите, ама да идат на терена и да изживеят някакви емоции. А другата ква причина беше? Че си бил видял състава. (ще продължи горе)

bobygbg
05.09.2009 15:30

Нормално е. За такъв мач с така подбран отбор и 0.20 ст. няма да дам. Да ходи жена му на Мъди с жената на Михайлов и Сираков. По роднински да си го гледат.

plamenas
05.09.2009 15:04

Какви ще бъдат коментарите ни ,ако загубим мача...?

Loko_Sofia_FaN
05.09.2009 13:52

След ПОСЛЕДНИЯ МАЧ С ЛАТВИЯ КОГАТО СПРЯ ОЗВУЧЕНИЕТО И НАЩЕ СЕ РАЗХОЖДАХА ТРЯБВА ДА МИ ДАДАТ ПАРИ ЗА ДА ГИ ГЛЕДАМ ТЕЗИ ЛАЙНАРИ КАК СЕ РАЗХОЖДАТ...

luddeN
05.09.2009 13:52

В Бургас не играят всяка година националите така че ще се напълни все пак и те трябват да видят националите. А иначе на СУПЕР ВАЖНИЯТ мач с ЕЙРЕ стадиона беше пълен ако сте го ГЛЕДАЛИ ?

Vegata
05.09.2009 12:37

И В БУРГАС ЩЕ СЕ СТРОИ ГОЛЯМА ДИВОТИЯ СПОКО!

Vegata
05.09.2009 12:35

АБЕ НЯМА ТАКИВА БЕ! ДОВОЛНО НЕДОВОЛНИ! ЩЕШЕ ДА ИМА МИНИМУМ 15-20 ХИЛЯДИ. МИНИМУМ! ЗА ПРИЯТЕЛСКАТА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И УЕЛС СЕ СЪБРАХМЕ ОКОЛО 13-14 ХИЛЯДИ! ПРАВИ СИ СМЕТКАТА!

Notlike
05.09.2009 12:33

Е, ще чакаме стадион Варна да се построи и това модерно съоражение да приема 35 000 екзалтирани фенове на перфектно тревно покритие. Засега това са само мечти, които ТИМ може да сбъдне. И без това ни стовариха 1000 проблеми на главата тея... поне единия стадион да направят

MeToDueB
05.09.2009 12:32

ама .. не знам дали щяха да го напълнят .. то националния не заслужава пълен стадион с тая игра, защото не един и два пъти .. разочароваха пред 30,40 к .. в Бургас не знам дали са толкова доволни от националите .. хх

MeToDueB
05.09.2009 12:29

можеше да се напълнят 17,18 к в Бургас, ама футболистите какво щяха да правят на тоя изкуствен терен ? Не става изкуствената настилка за такива мачове .. поне според мен. Не че сега Васил Л е в много добре състояние .. боядисвали там малко .. закърпили да изглежда добре хаха

Vegata
05.09.2009 12:28

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ ИГРАЕ ПРЕД ПРАЗНИ ТРИБУНИ! ВСЕ ПАК СЕ ИГРАЕ В ТЪПАТА ШОПИЯ! АКО МАЧА БЕШЕ В БУРГАС, ПОВЯРВАЙТЕ МИ СТАДИОН ЛАЗУР ЩЕШЕ ДА СЕ ПРЪСКА ПО ШЕВОВЕТЕ!!! ЗА ТАКИВА МАЧОВЕ В БУРГАС СЕ СЪБИРАТ МНОГО МНОГО ХОРА... А И НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОБЛЕМИ С НАСТИЛКАТА ЗА ИГРА! *thinking*

boro68
05.09.2009 12:23

Проблема е, че най-добрите ни футболисти мислят само за клубовете си и не се раздават на 100% за националния.Особено Бербатов.

MeToDueB
05.09.2009 12:18

е ние всеки път си припомняме чудото от 94-а година и все стигаме до такъв момент .. "надеждата умира последна" .. ама на нас все ни умира .. бе много сме зле .. Ирландия, които са по-слаби от нас .. играят по-грозно, но те ще се класират, защото ще умрат на терена .. за националния си отбор и не спират да се борат .. а наще .. хуй

lucky_79
05.09.2009 12:17

ОК *wink* Хайде Българи юнаци и да се поздравим с победа MeToDueB успех *stop*

boro68
05.09.2009 12:16

На песимистите ще припомня класирането ни за САЩ-94г.Тогава Франция от 2 мача вътре срещу България и преди това Израел трябваше да вземе 1 точка, но загуби и двата мача и се класирахме.Така че,ХАЙДЕ НАШТЕ !!!Все още имаме шанс.А и довечера Ейре са в Кипър.

MeToDueB
05.09.2009 12:15

аа .. бих повикал и Тунчев .. той и на един крак ще е по-добър от Илиян Стоянов хаха ..

MeToDueB
05.09.2009 12:11

вратар - Иванковзащита - Манолев, Иван Иванов/Котев, Тунчев, Миланов

халфове - В Димитров/Телкийски, Ангелов/Благой Г, Ст.Петров, М Петровнападатели Рангелов/Божинов, Бербатов


вероятно бих пуснал Иван Иванов от ляво вместо Миланов, защото Миланов е контузен .. и ще избирам между Котев и Топузаков, ама Илиян Стоянов .. никога не бих го викнал .. и Сърмов хаха ..

lucky_79
05.09.2009 12:09

ОК *wink* дай си твоя състав, ако беше на мястото на Мъри днес с кои футболисти ще ше да излезеш *wonder*

MeToDueB
05.09.2009 12:08

ама то е се тая .. дали ще има 1,2,3 сакати в отбора .. виждали сме, че и с най-доброто, пак не става .. и не става от тоя национален нищо. Дано само виновници за евентуален слаб резултат (Не дай си Боже) .. да не бъдат Кишишев, Сърмов, Стоянов .. или някой от тия сакатите .. че ще се изям от яд

MeToDueB
05.09.2009 12:06

заради Никито обаче вика по 3-ма .. въобще да се води национал там .. преди никога не са били викани по 3-ма вратари. В Димитров съм го гледал във всеки мач на националния, че винаги дава всичко от себе си .. искаме да се провали .. не съм болен цесекар.. не гледам бг първенство, не го мразя .. беше ми симпатичен, ама сега ме е яд, като му гледам състава .. не ме интересува от кой отбор играчи вика, интересува ме какви са .. Сърмов, Стоянов .. със сигурност не са никакви играчи, а от тях имаше много по-добри.

eNzo_
05.09.2009 12:06

ами звезден отбор а нищо немогат никой да не ходи да ги гледа даже боклуци когато ходиха хората да ги гледат те не играят ся сами да играят *wink*

lucky_79
05.09.2009 12:03

MeToDueB ти кога за последно го гледа в мач В-Димитров и от къде знаеш каква му е формата,махни ги тия работи ,където ги пишат вестниците,а за Сърмов на всеки му е ясно че няма и да помирише днес тревата на националния,за никито михайлов,пак май не си разбрал ,че е изван групата за мача има разлика,че е викнат и тренира с националите ама няма да е в групата за мачовете днес и в сряда и най-много искате вие ц*скарите Мъри да се провали,ама да не забравяме,че той не е отначалото на квалификациите,а да не забравяме също под ръководството на една ваша легенда как националите отнесоха в Чехия 6 парцала,ама много бързо забравяте и сега само провал чакате,за да се кефите *stop*

Notlike
05.09.2009 11:51

Браво! Вече хората и проплакаха за билет от 5 лв.. хехехе.. тарикати. Няма да отидете да се напиете като хората, ами билет ще се купува.. защо, кому е нужно? После викате - те не играят. Ами билетът в Спортна Зала - Варна за мачовете от Световната лига по волейбол е 10лв ! И пак е задушно доста често и остава "голяма наслада"... правете си изводите *thinking*

MeToDueB
05.09.2009 11:34

не се деля на ЦСКА, Левски .. в такъв случай, ако делях .. щях да викам против можещите Миланов и Телкийски .. но Мъри си влага неговото .. пристрастие и си вика познатите футболисти. С какво му хареса играта на И Иванов повече от на Котев в мача срещу Динамо и въобще в последните мачове .. или само това, че са се били карали ... и за това няма да го повика никога ? С какво му хареса играта на Сърмов повече от на В Димитров в УКРАЙНА или в националния въобще ? За какво са ни 3-ма вратари .. за да може Никито Михайлов да е в състава .. нали ? Той е подлога .. Мъри .. това ме е яд :@ Илиян Стоянов ми викнал .. набора му партьньор от белота .. и в пиенето .. дано ме опровергаят, ама на мача днеска не отивам и за 100 лв да ми дават .. и билета подарък не за Б и Г .. дори за В, а за А сектор ..

lucky_79
05.09.2009 11:31

Какво се отравдавате с пари,състави,играчи,треньори, MeToDueB ти поне преди известно време беше доказъл,че що го де гледаш обективно на нещата ,а от 2-3 дни само Мъри и съставът са ти криви еми айде стига с тоя И-Иванов де като е направил 1 мач да не е станал много голям футболист *wonder* И когато дойде време за националния,пак започва ме да се делим на ц*ска и Левски,където ама никъде по света го няма! А за самия мач просто да си го кажем ,че с играта си до момента тови си заслужиха националите повече от 8000-10 000 хиляди и днес няма да има,но както по долу един колега спомена в англия няма такъв филм,във всеки мач отборите се подкрепят,независимо от играта им , но май ние живеем в друго измерение *stop*

basist4ovek
05.09.2009 11:28

Писал съм мача 1, ама се съмнявам много сериозно

ko6
05.09.2009 11:28

Ние шансовете ги загубихме още при равния срещу Ейре което беше решаващия мач от тука нататак каквото стане шансовете за класирене вече са изгубени.

maistorinho
05.09.2009 11:17

Наистина съжелявам,че мача ще завърши равен!

ChipeF
05.09.2009 11:14

messibest

И кво очаквате от националния отбор като нямат никаква подкрепа.Все едно си играят за себе-си ама ако се класират за световното всеки ще се трепе да ходи на мач ако ще с Мадан да е и ако трябва дори 50 лв за Г да даде!..Аз ще бъда на мача,пък и наистина колко е трудно да се прежалите с ОГРОМНАТА сума 5 лв за един билет...

Те сами са се докарали до тук, не сме виновни ние *sick* *stop*

Naiki_14
05.09.2009 11:13

Ами аз сам на мача довечера но исках да е пълно! Трябва да подкрепим национлния

MeToDueB
05.09.2009 11:04

Копвам си състава от една друга тема *smile* Това е най-доброто с което разполагаме .. според Мъри. Чуда се как не ги е повикал хахахах ..


Вратар - Ники Михайловзащита - Кишишев, Илиян Стоянов, Рабех, Вагнерхалфове - Сърмов, Георги Пеев, Зоран Янкович, Сандриньо, ТомЦентрален нападател - Христо Йововтова мисля, че трябва да се предложи на Мъри за състав Това е "най-доброто", с което разполагаме .. и със сигурност Мъри ще хареса състава .. хахаха

stefko18
05.09.2009 10:59

не ба ли е срам бе *sick* аиде дове4ера на стадиона

Wanderer
05.09.2009 10:55

Ходи на мача малко по-рано да подвикнеш на Мъри да смени състава и готово

Saso
05.09.2009 10:53

Опааа довечера съм във Г сектор. Еххх така исках да сме 40 000, като със ЕЙРЕ. *joking* *devil* *sick* *smile*

MeToDueB
05.09.2009 10:45

мен ме карат приятели, друг път аз ги карам .. ама тоя път нещо няма да ме навият, като гледам Илиян Стоянов и Кишишев защита .. без Иван Иванов, Тунчев, Димитров и поне Топузаков вместо .. ужким опитния Стоянов. Нямам и надежда .. въобще нищо не мисля за мача. Няма и да ходя .. не искам. Нека заслужат първо с игра ... че бях след един подобен мач, като на погребение беше с Албания 0-0 ... защо ли имам такова предчувствие и за тоя .. не знам. Дано не стане така. За малко се бях навил де .. в началото, когато не знаех състава .. ама за Б сектор .. не мерси. Иначе това с 5,10 .. ако ще и 20 лв и 50 да е .. бих дал, но ако знам, че отбора играе .. че се бори и че постига успехи. А сега .. не за 10, а за 2 лв .. бе и подарък да ми дадат билета .. и пари да ми дадат, пак няма да отида .. *sick* Дано тия два мача направим нещо, за да заслужат в другото докаминство пълен стадион !

Granatus
05.09.2009 10:43

ето за това в бг няма да има футбол като в англия там може и най- слабия отбор да играе но трибуните са пълни и постоянно хората пеят и подкрепят отбора си а тука само цовно,бой свирят с някакви тръби и неможе на мача да доидат 3 хил. човека а на някаква си мадона 50 хил. това говори за футбола в българия

messibest
05.09.2009 10:42

И кво очаквате от националния отбор като нямат никаква подкрепа.Все едно си играят за себе-си ама ако се класират за световното всеки ще се трепе да ходи на мач ако ще с Мадан да е и ако трябва дори 50 лв за Г да даде!..Аз ще бъда на мача,пък и наистина колко е трудно да се прежалите с ОГРОМНАТА сума 5 лв за един билет... *thumb_up*

zerocgti
05.09.2009 10:38

От провинцията съм, не взимам софийските заплати, обаче 5лв веднъж месечно или там през колкото се падат квалификациите, не мисля че са проблем, за този който иска. Дето се вика - ти тези пари ше ги изпушиш, изпиеш или изядеш и после дори няма да помниш, че ги е имало въобще... Останалото са оправдания.

fastdie
05.09.2009 10:09

Ми как да им отида на мач като билета за б е 5 лева.Какво е това? Те поне нещо да играеха да имахме някакви шансова ама сега и го правят 5 лева срещу черна гора