Официално: Георги Дерменджиев подаде оставка

09:13
Официално: Георги Дерменджиев подаде оставка

Георги Дерменджиев вече не е треньор на Лудогорец! Наставникът заяви след мача с Ботев Пловдив за Суперкупата на България, че си е подал оставката. Тя със сигурност ще бъде приета от ръководството на клуба.

"Подадох си оставката. Щом в мен е вината, аз я приемам. Нека собствениците да решат дали ще я приемат. Направил съм достатъчно за този отбор. Лудогорец е много силен отбор и силен като клуб. Сигурен съм, че ще излязат от тази ситуация. Това е един отличен проект на братя Домусчиеви. Имаше натиск във всеки мач да побеждаваме. Стана така, че Лудогорец няма право да загуби нито един двубой", заяви Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
10.08.2017 14:49

Сети се... все пак постигна добри резултати с отбора, но е време за промяна.

LH.Erto
10.08.2017 13:43

Нико Галата,Херо ще ви е треньор xaxax.Сега доволен ли си.Досега коментираше един път седмично,а от сега нататък всеки ден.Ей такива устати всезнайковци,като теб си махнахте добрия треньор. И кво Херо.Ама голямо развитие,ама надолу.В Бг няма уважение към треньорите.Все нямат търпение.Искат резултати още същата година.Шампионска титла,Купа, Лига Европа или класиране в Шампионска лига.Не мисля,че ще има промяна в играта на Лудогорец.Не съм запомнил с кой знае к'во Херо в Левски,пък какво остава за евротурнири

А дано ни изненада :)ама на дали

nikolacska
10.08.2017 12:17

Типично за България! Два слаби резултата повлияни от индивидуални грешки и сменяме треньора.Забравихте ли кой треньор изгради този проект,кой направи всички невероятни успехи в ШЛ.Дерменджиев е един страхотен треньор но никога в БГ Футбола няма да има треньор като Сър Алекс или Венгер! Смешно е да се сменя треньор на такъв важен етап за отбора момент като квалификация в Лига Европа.Единствената ми критика към Лудогорец е че не налагат млади бг таланти от школата.Този отбор заприлизва на машина за търговия на футболисти .

Vasil.Sadzhakliev
10.08.2017 11:18

Аврам Грант да вземат. Видя се че е свободен и готов срещу 25 хил. Евро на месец да води БГ отбор. Това са напълно постижими и оправдани средства за клуба ако подпишат.

nikolaigalata
10.08.2017 09:26

Моите уважения към г-н Дерменджиев , който води отбора на Лудогорец толкова много време и постигна доста успехи . Но просто може по-добре от това . За това е нужна неговата смяна , а не просто ей така да се смени треньора . В крайна сметка не е станало нищо кой знае какво като се смени треньора. Може пък този път да дойде по-добър на негово място ( не като предния път ) . Аз мога само да се надявам . Винаги съм казвал че футбола е проста игра , която обаче се практикува от умни хора.

Дъ..Стоянов
10.08.2017 12:04

До оня ден само дето не го напсува, а ся „мойте уважения...” и едва ли не го изкарваш добър треньор.

Яко спрял си!