Левски загуби в първия мач на Делио Роси

22:34
Левски загуби в първия мач на Делио Роси

Тежък старт за Делио Роси начело на Левски. Италианският треньор дебютира с изненадващо поражение 1:3 от третодивизионния Сливнишки герой на стадион "Георги Аспарухов". Контролата бе в три полувременна от по 30 минути, като специалистът пусна в игра общо 27 играчи, но само през първата част може да бъде доволен на моменти от видяното.

Тогава той пусна своите титуляри за мача с Дунав, като сините превъзхождаха състава от Югозападната Трета лига, а с гол на Габриел Обертан водеха на почивката с 1:0.

През вторите 30 минути играчите на Венцислав Рангелов и Петър Малинов направиха пълен обрат. Първо Красимир Георгиев изравни, а след това Йордан Попов също вкара във вратата на Александър Любенов. Интересното е, че между двете попадения Михаил Кисьов нацели горната греда. 

През третата част Цветомир Вачев се възползва от пореден подарък в защитата на сините, като също се разписа във вратата на домакините.

Двубоят бе наблюдаван лично от собственика Спас Русев, който си тръгна малко преди края, а същота така от бразилската легенда на Рома Алдаир. Световният шампион от 1994 година е мениджър на Жеан Патрик, който кара проби при столичани. Той игра прев втората третина, като сбърка за изравнителното попадение, а след това пропусна две положения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Huntzilla
10.08.2017 11:58

Започва да му става ясно - къде е попаднал, пишман работа, това не ти е Лацио, батка!!