Левски представи официално Делио Роси

14:43
Левски представи официално Делио Роси

Ръководството на Левски представи официално Делио Роси на "Герена" като нов наставник на тима. Италианският специалист изрази увереност, че ако му се даде нужното време, ще съумее да вдигне Левски до високо ниво.

Спортният директор на "сините" Даниел Боримиров заяви, че за него е чест да представи новия треньор, на който клубът е гласувал изключително доверие и всички се надяват, че с неговото идване е намерен правилния човек, който да даде правилната насока на Левски.

"Искам работата ми да бъде оценявана не по това, което говоря, а по това, което ще правя", подчерта Роси.

"Последните 19 години само в Италия съм работил и само италиански отбори съм ръководил. Тъй като съм човек, който иска да се доказва и обичам предизвикателствата, дойде момента да пробвам нещо ново и да се опитам да постигна някакви успехи с отбора на Левски. Имах оферти и от други отбори, но собственикът на клуба ми показа, че наистина ме желае и иска да работи с мен, а това ме накара да избера Левски. Президентът не е искал от мен да давам обещания, той ме помоли да опитам да въведа един нов стил на игра, една добра организация и това да са основите, за да върви клубът напред. Аз не съм магьосник и собственикът ме помоли с работата си да успея да постигна това нещо. Мисля, че ще успея и се надявам да имам доста време за работа, защото този процес изисква най-вече време и ние не можем да искаме първо да тичаме, преди да сме се научили да ходим. Не знам колко време ще ми е нужно, но ще успея да направя Левски един отбор на високо ниво", каза Роси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

De19na14Ce
09.08.2017 20:07

Я изкара няколко месеца, я не изкара и при две, три загуби..