Снайдер: Напуснах Реал, за да отида в по-добър отбор

08:34
Снайдер: Напуснах Реал, за да отида в по-добър отбор
Уесли Снайдер се чувства доволен от трансфера си в Интер и смята, че настоящият му отбор е по-добър от бившия му тим Реал Мадрид.

Холандецът дебютира с екипа на "нерадзурите" при разгрома над Милан с 4:0 и въпреки че преди това не бе разменил и два паса с новите си съотборници, се представи на ниво.

"Чувствам се страхотно в Милано. За много кратко време се вписах идеално в обстановката и тактическите изисквания на треньора и затова мога да кажа, че съм като у дома си. В началото бях малко учуден, но тук срещнах един тим на Интер, който е по-добър от този на Реал", каза Снайдер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
05.09.2009 15:17

levskarra - ти си тъпак ... разбира се че има по-добро от Реал М. и това е всеки друг отбор ... Реал М. са едни смешници които са провалили толкова много кариери заради това че за тях по важна е рекламната политика ... и да нека се срещнат за да се види че Реал М. тази година ще се мъчат срещу всеки отбор ...

levskarra
05.09.2009 13:04

тъпак.къде по добро от Реал М ще намериш бе лиглъо? то е ясно-никъде *stop* нека обаче реал ви срещне в Шл и да покаже че нито сте по добър тим нино имате по добрите футболисти,в което спор няма