Капело: Не вярвам да има проблеми с играчите на Челси

21:07
Капело: Не вярвам да има проблеми с играчите на Челси
Италианският селекционер на Англия Фабио Капело заяви, че не вярва вълненията около Челси да се отразят върху футболистите на лондончани, които защитават националната фланелка.

Една от водещите световни новини вчера бе, че ФИФА налага забрана на "сините" да привличат нови попълнения през следващите два трансферни прозореца. Триото от Челси Франк Лампард, Ашли Коул и Джон Тери са сред избраниците на Капело за контролата със Словения в събота и световната квалификация с Хърватия следващата сряда.

Капело бе запитан дали смята, че тези футболисти ще се разсейват с мисли за проблемите в клуба. Селекционерът е на мнение, че тримата ще са напълно съсредоточени върху изявите си за националния отбор.

"Не съм говорил с играчите на Челси за това какво се е случило в клуба им. Но най-добрите играчи успяват да останат съсредоточени, а и не мисля, че ситуацията е проблем на футболистите и мениджъра", заяви Капело пред "Скай Спортс".

Капело, който отказа да коментира квалификацията с Хърватия, допълни, че всички негови възпитаници са готови за мача със Словения на "Уембли".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация