Аврам Грант пристигна в София, преговаря с Левски

16:14
Аврам Грант пристигна в София, преговаря с Левски

Израелският треньор Аврам Грант пристигна преди минути в България за преговори с Левски.


Бившият наставник на Челси е тук по покана на собственика на сините Спас Русев.


Двамата ще се видят днес следобед, на която ще обсъдят възможността специалистът да поеме българския гранд.


Ако двете страни не се договорят, Левски ще се опита да привлече италианеца Делио Роси, който преди години класира Лацио за груповата фаза на Шампионската Лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Geo100
31.07.2017 18:51

И Любко ще е следващият.

nikolaigalata
31.07.2017 21:10

Да . Тука уцели в десятката :) . Много е вероятно това да се случи . Иаз пак ще се смея от сърце и душа за Левски София ! Ха ха ха

nikolaigalata
31.07.2017 17:56

И сега , въпроса на всички въпроси . Кога Аврам Грант ще си тръгне от България за винаги ? Със скандал или не няма значение .
А. След 1 месец
Б. След 3 месеца
Или
В. След 6 месеца

Всъщност отговора няма значение ,тъй като Аврамчо ще си тръгне бързичко от тук , защото от Левски го взимат за да хвърлят прах в очите на малкото останали сини заблудени фенове . Целта на ръководството е да кажат на феновете:
- Ето ,видяхте ли какъв специалист от световна величина взехме, за да помогнем на отбора ! Ние развиваме клуба. Правим всичко възможно и т.н.т. ... ( и сините фенове понеже са заблудени горките , вяяярват сляпо... ,но аз сега им отварям очите и правя гадно на ръководството на Левски защото им развалям пъкления план :)
А за мен остава само да се смея на Левски , защото те са ме развеселявали през последните 10 - 15 години доста . Най-смешните години бяха начело с Батков. Тогава бешеголям майтап . Докато сега нещата малко отиват на трагикомедия .