Станков и Пиетробон осъдиха ЦСКА

17:43
Станков и Пиетробон осъдиха ЦСКА
Новосформираният независим арбитражен съд прекрати договорите на бившият помощник треньор на ЦСКА Александър Станков и на аржентинеца Херман Пиетробон по вина на "армейците", съобщи за БГНЕС адвокат Петър Величков, който представлява двамата.

Искът на Станков към клуба бе за 68 000 лева. Това са заплатите му за шест месеца за периода от януари до юни 2009 година.

Херман Пиетробон осъди "армейците" за 30 000 лева, което са заплатите му за същия период от време.

"Очаквах този развой на нещата! При Пиетробон ръководството на ЦСКА е изплатило една заплата и в момента му дължи 25 000 лева. ЦСКА трябва да поеме и разноските по двете дела. Миналата седмица Арбитражният съд прекрати договора на Зе Руи отново по вина на клуба, на когото дължат 110 000 лева\', сподели адвокат Величков.

Ръководството на "червените" трябва да изплати дължимите суми на тримата свои служители до края на зимния тренсферен прозорец, в противен случай ЦСКА няма да може да картотекира нови играчи.

"Аз съм завел иск срещу ЦСКА и за друг мои клиент Удоджи и очаквам в най-скоро време съда да се произнесе и по този случай", допълни адвокатът.

Величков добави, че дължимата от "армейците" сума към бившият хафл Емил Гъргоров - Бадема е стигнала вече половин милион лева.

"Гъргоров има клауза в договора си, че за всеки ден закъснение на заплатата, трябва да получи лихва от 2% от заплатата си. Ако до края на месец април не му бъде изплатена сумата, която нараства с всеки изминал ден, ЦСКА няма да получи лиценз за следващия сезон", коментира Величков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_diego_89
04.09.2009 18:06

хо хо хо хо хо хо... аз казах ли ви, че отбора със най-безсмисленото име в България, няма да го има до зимата *lol* *lol* ЗАТОВА ВИ НАРИЧАТ ПРАСЕТА *thumb_up* СВИНСКА МУ РАБОТА