Пандев и Ледесма излизат срещу Левски?

15:50
Пандев и Ледесма излизат срещу Левски?
Президентът на Лацио Клаудио Лотито отрече появилите се информации, че Горан Пандев и Кристиан Ледесма за извадени от състава на "орлите".

Нито един от двамата играчи не се е появявал в игра за римляните през тази кампания и в пресата се публикуваха доста спекулации, че двамата се готвят да напуснат. Както е известно "орлите" се съперник на Левски в групите на Лига Европа през това лято, а президентът Лотито отрече категорично дуото да e пред напускане.

"Ледесма и Пандев са членове на отбора, те не са извадени от него. Те не попаднаха в листата за последния мач от УЕФА, защото може да се включат само 21 играчи. Това е избор, който е направен от треньора ни и клубът го приема."

След затварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 септември, двамата играчи останаха в Лацио. При всички положения до сделка с друг клуб може да се стигне най-рано през януари, което явно ще е причина треньорът Давиде Балардини да включи играчите в състава за Лига Европа и борбата в Калчото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
04.09.2009 22:47

добре лумпен номер 2 за тази вечер. Какъв Юнайтед .. може ли да си бг фен .. лумпен .. да гледаш българското първенство и мразиш нормалните фенове, защото си .. някакъв левскар там ..

MeToDueB
04.09.2009 22:06

аз съм 90-бе големецо *joking* точно на Робиньо, Реал и Левски си праскай ти .. аз съм си фен на Бербатов, Лео Меси, Стоичков, Барса, ЦСКА и на още 2,3 футболисти .. Торес, Джерарард, Дрогба .. ти си бъди фен на 20 години, който е недоразвит и само знае да обижда .. пред ПС и да се прави на голям .. барманче *lol**lol**lol* много те е яд .. .ахахах

don_diego_89
04.09.2009 21:57

НЕзнам и не ме интересува от кога до кога си пред любовницата ти... но се вижда как си насрал една тема в 6 и 30 сутринта и всички други ги насираш посред нощ *thumb_up* не съм дете бе келеш по-голям съм от тебе 89 съм набор не ми викай дете.... работя барман в Атина и сам е издържам не ми пляскай глупсти ще ти дам аз едно дете невеж селянино... ЦЯЛ ЖОВОТ ПУТКА НЯМА ДА ВИДИШ ТИ..... ЖИВЕЙ ЗА ФУТБОЛА И СЕ ПРАСКАЙ ЧИКИИ НА БАРБИ МАЗНИЯ ПЕДАЛ И НА РОБИНЬО... ха ха ха ха хах ха ха ха хах ха НЕ МИ ПИШИ ВЕЧЕ НЯМА ДА ЧЕТА НИЩО... много пъти сме си писали с тебе....

MeToDueB
04.09.2009 21:50

как разбра от кога до кога седя ? Ти ако правиш секс с компа .. прави си, не ме бъркай и мене в тия глупости. Дете тъпо .. такова .. научи се, че не знам се пише отделно, че изглеждаш още по-тъп, като го пишеш заедно.

MeToDueB
04.09.2009 21:39

е нека ни спират за заплати и глупости ? какъв компютър .. до сега ритах, преди това поработих малко хахаха. Абе ти си лумпен от сините май .. бягай да си гледаш бг пародията .. и да се правиш на големия фен, не ми пиши ..

don_diego_89
04.09.2009 21:37

MeToDueB, ОООО ВЕЛИКИ УМНИКО *lol* .... КОМПЮТЪРА ЩЕ ТИ ПРОМИЕ МОЗЪКА БЕ МОМЧЕНЦЕ МЛАДО *sad* Така относно това което пак праштулевиш, не се надъхвай излишно, защото като гледам в цецка панчаревска се задава нова вълна ПАРИЧНА КРИЗА, доста ваши футболисти си искат заплати на гаргоров е умопомрачителна сумата и ви заплашват с отнемане на лиценза... нали се сещаш, че пак ще ядете хурката и младоците ще трябва или да нашуснат кочината или да играят там само за слава а не за пари.....
Samoletski, цецка панчарева е цецка общата, най-голямата курва на София.... ние бяхме боксова круша в Шл, но играхме с най-големите отбори в света в момента БАРСА И ЧЕЛСИ... а вие бягте боксова круша на Славия Прага и Викинг *lol*

MeToDueB
04.09.2009 21:15

обърках темата май .. в другата за местата на отборите писах .. хх .. е здраве да е. Пандев е лош, дано бъде добър срещу Левски *joking*

MeToDueB
04.09.2009 21:03

ЦСКА има и пропусната година .. но пък няма загуба вече 9 мача и прави рекорд на България и дано традицията продължи и след първите мачове в ЛЕ .. Левски има един запомнящ се 1/4 финал от УЕФА, но след това .. слабата ШЛ и от година на година по-зле и по-зле, докато стигнахме до момента на загуби с по 2 гола и домакинска и като гост .. дано и двата отбора се представят добре в Европа .. но съм по-оптимистично настроен за отбора с положителен баланс от мачовете си в Европа и се надявам рекорда да продължава да нараства и да не губи мачове ЦСКА *smile* Дано и Левски успее .. за тях не съм такъв оптимист .. с оглед показаното срещу Дебрецен и играта в последните 3 години .. не са това, което бяха онзи отбор от Уефа .. мислеха си, че след като ги върнат и "закърпят" тук-таме някоя дупка в състава .. ще стане нещо, ама не .. ЦСКА дано покаже, че с млади, неопитни, несработени със състава играчи, но с желание и сърце .. дано покже, че това е пътя към успеха. Пожелавам и на двата отбора добро представяне и ще се радвам да ги гледам до края на годината. Дано ни представят достойно !

stefan_94
04.09.2009 20:44

Левски е много по-голям евробоец от ЦСКА последните години и 1/4 финала в Уефа и участието в групата на ШЛ го потвърждава.А ЦСКА има едно участие в групите на Уефа(като завършват последни) и победа над Ливърпул,но с отпадане.

bero_levski
04.09.2009 20:22

абе еи я да ви видиме вас как ша падате от РОМА с 5 гола разлика и от фулам а да не говориме за базел

Samoletski
04.09.2009 20:12

И как лефски знае да побеждава прехвалени отбори, защото от много години това не се е случвало и какъв евробоец са лефски - Антверп, ференцварош, Люцерн, Олимпия, Айндрахт Аллст, Олимпия (втори път), Слован Братислава, Копенхаген, Беверен, Тампере, БАТЕ, Жилина, Дебрецен + Сезон 2006 - 2007 лефски в ШЛ ХХЛ еротична програма.

bitoiv
04.09.2009 19:10

Дали ще играе този или онзи е без значение. По-важното е Левски да покаже истинското си лице и да докаже, че е евробоеца на България. Нека някои отбори да не летят в небесата след една победа- има още много да се доказват, за да достигнат резултатите на Левски. Пандев и компания не са свръхчовеци и в Левски много добре знаят как се постигат добри резултати срещу прехвалени отбори и звезди.

stefan_94
04.09.2009 18:09

A вас пък ще ви видим с Рома.Ще е успех да паднете с по-малко от 4 гола.

Cristian0
04.09.2009 18:07

Абе ти българин ли си или чорбар ве как може да пишеш такива коментари и 2005/2006 всички така казвахте ама тва важи са червената ви тъпа измет ЛЕВСКИ-NUMBER ONE FOREVER

leketoo
04.09.2009 17:47

Ще ги пукнат тъпите ЛеWCкари! Тройка най-малко тука, Пандев ще го сънува Урсула. Всички "сини" да ходят да палят свещи да вземат една точка, че срамът пак ще е ГРАНДИОЗЕН!!!! *joking*