Юнайтед: Не се притесняваме, не сме подкупвали никого

15:21
Юнайтед: Не се притесняваме, не сме подкупвали никого
От Манчестър Юнайтед заявиха, че няма от какво да се притесняват след твърденията на френския Льо Авър, че са подписали неправомерно с френския тийнейджър Пол Погба през миналата година и трябва да понесат същите санкции като Челси.

Льо Авър, които изпаднаха в Лига 2 в края на миналия сезон, потвърдиха днес, че ще поискат от ФИФА да разследва случая с Погба.

"Що се касае до нас, ние следвахме стриктно правилата и процедурите на УЕФА и ФИФА по този трансфер! Ние няма от какво да се страхуваме и не сме направили нищо лошо. Наясно сме, че Льо Авър нямат топли чувства към нас, но казвам още веднъж - ние бяхме напълно коректни", заяви говорител на Юнайтед. От ръководството на Льо Авър потвърдиха, че са подали жалба срещу "червените дяволи" във ФИФА. От френския клуб обжалваха официално начина, по който английският гранд им отмъкна младата надежда Погба. Льо Авър твърдят, че тийнейджърът е преминал неправомерно на "Олд Трафорд". Погба е подписал предварителен договор с Льо Авър през ноември 2006 г. в присъствието на родителите си, а по силата на контракта е бил задължен да сключи професионален договор с отбора през март, когато навърши 16 години. Вместо това, Погба премина в състава на Димитър Бербатов. Френският клуб твърди, че има доказателства, че "червените дяволи" са подкупили родителите на Погба и тази информация е приложена в жалбата им срещу Юнайтед във ФИФА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

henryal
04.09.2009 22:53

...освен Майк Дийн, Хауърд Уеб и онзи от 2004 с извънземната глава, чието име не искам да споменавам дори...РИП *sad* А той дори май стана шеф на съдийте в Англия *sick*

Lollipopp
04.09.2009 22:24

ами прав е - те не подкупват, те отвличат ... *joking*