Тиери Анри нарочен за гонене, Робиньо идва на \"Камп Ноу\"

12:01
Тиери Анри нарочен за гонене, Робиньо идва на \"Камп Ноу\"
Наставникът на Барселона Пеп Гуардиола е имал желание да се раздели с френския нападател Тиери Анри през изминалия трансферен прозорец.

Според пресата в Испания наставникът на каталунците е искал да смени изцяло атакуващата си двойка Анри - Ето\'о, но оферти за бившия "артилерист" просто са липсвали. За сметка на това камерунската звезда се присъедини към Интер в сделка с размяна на Златан Ибрахимович, което изпълни на половина желанието на наставника. Изданието посочва като основна причина егото на двамата атакуващи играчи, с което Пеп се справял все по-трудно. Към настоящия момент от договора на Анри остават цели две години, но според запознати той играел последния си сезон на "Камп Ноу".

През лятото Барса проявяваше сериозен интерес към атакуващия халф на Валенсия Хуан Мата, но до трансфер така и не се стигна.

Според каталунския вестник "Ел Мундо Депортиво", през зимния трансферен прозорец испанският шампион Барселона ще привлече в състава си полузащитника на Манчестър Сити Робиньо, който ще заеме мястото на Анри по левия фланг на атаката. Според информации в пресата на Острова пък, мениджърът на "гражданите" Марк Хюз не включва Робиньо в бъдещите си планове, след като осъществи бляскава селекция на атакуващи футболисти през това лято. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
04.09.2009 21:28

е в националния на Бразилия .. и аз да съм, и аз ще съм страхотен с такива колеги .. и там съм го гледал достатъчно, за да си правя изводите .. лаком е, не става .. стила му е някакви финтове 2,3 .. прескачания на топката, и все я губи .. все, когато трябва да я подаде .. той я бие, и доста рядко уцелва вратата .. дано не го зимаме, че много ще ме е яд .. Боян най-добре много ясно *smile* Сити ще го продадат, защото сега продадоха пречката Дън .. и ако се отърват от Робиньо (който беше единствената "звезда", която се смили да отиде там по това време) .. ако се отърват от него знаят, че пак ще са си добър отбор .. и доста по-комбинативно ще играят. Дано си го пазят .. че не го искам в Барса .. Запалих от яд .. *lol*

Barca_fen112
04.09.2009 21:22

MeToDueB споко бе брат кфо си се разпищел *joking* .Първо тва е една спекулация2ро не ми се вярва Сити да продадът една от звездите си и 3то не е толкоа сакат.Той във Сити нищо не играе ,но за Бразилия се вижда ,че естрахотен.Освен това при Пеп лабаво нема.Сигурен съм ,че ако дойде за 1месец ше е станал звяр.Но според мен най-добре ще е ако сложим Боян защото е страшен талант а и тогава вече ше е на възраст която ще му позволи да играе като титуляр.Но дори и да тръгнем да взимаме играч на този пост то поне според мен ще е Матта.Но е много рано само 3 дни след затврянето на летния прозорец вече да гадаем заследващия *wink*

MeToDueB
04.09.2009 20:48

ЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕЕ РОБИНЬОо.... не божее.. не в моя любим отбор моля ти се БОЖЕЕЕ ... не позволявай този сакатко да дойде .. той не е за отбор, като Барса .. отбор, който колектива е на първо място. Дано не стане това, че ще рева с "крокодилски сълзи" .. заклевам се.. сериозно, ама ми се насълзиха очите точно сега докато го пиша от яд, мъка и нерви, че тоя сополонако може да дойде в любимия ми отбор, за сметка на легендата Анри .. най-добре да вземем Рибери, а не оня куц кон с 3-те финта .. това за него ще е голям прогрес .. от резерва на Реал .. резерва в Барса, а ако е титуляр .. направо ще се застрелям. НЕ БОЖЕ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ МОЛЯ ТИ СЕ .. не искам любимия ми отбор да става за смях. Анри е на години вече и е нормално скоро да го махнем и да спре с футбола, но можем да вземем къде къде по-добри и по-отборни играчи от смешко Робиньо .. най-добре Рибери, за други сега не се сещам от яд :@:@:@

don_diego_89
04.09.2009 17:30

Абе какво ревете само, че ви бил ЛЮБИМ ФУТБОЛИСТ И НЕЗНАМ СИ КАКВО ТАМ *lol* *lol* , Глардиола, щял да ви падне в очите... вие чувате ли се какво дрънкате бе МСЕШНИЦИ???? та Анри е на годинки.... за чии хуй ще го налагат титуляр и ще пренебрегват Боян или някой друг младок... дори и да не вземат Робиньо... АНРИ Е ПЪТНИК ДРУГОТО ЛЯТО..... евала на Barca_fen112, казави го ДЕЧКОВЦИ ТАКИВА.... БИЛ ИМ ЛЮБИМ МИ ОМЪЖЕТЕ СЕ ЗА НЕГО *sick*

dunavec__
04.09.2009 15:31

Анри наистина е на годинки, а и вече няма да има същата мотивация след като взе това, което не успя да вземе със средняците от Арсенал.
Относно Ето'о не пишете глупости преди да сте проверили ситуацията. Човекът просто за 5 години си изпълни целите в Барса, и никой не го е гонил защото самия той искаше да си тръгне и да търси ново предизвикателство тъй като с Барса повече нямаше какво да печели. И да беше останал тоя сезон нямаше да е същия Ето'о като предните години, а и искаше космическо увеличение на заплатата, което ръководството на Барса нямаше как да му осигури тъй като щеше да развали и атмосферата в отбора.

bayernmunchen2
04.09.2009 15:16

тоя баси тъпия трениор ще сменя анри пф ще развали Барселона

Barca_fen112
04.09.2009 14:25

Еми тва е нормално.Анри все пак е доста дърт вече.И то се вижда ,че много трудно издържа цял мач да играе на високо ниво особено при БАрса където много се тича и мн се играе с топката.И мисля ,че презследващия летен прозорец ще напусне Барса а на негово място ще дойде Robinho or Matta ,но на мен много ми се иска БОян даго наследи *wink*

true
04.09.2009 14:05

Пак тъпите спекулаций в тоя сайт толко ли няма кво да намерят новини ала бала че само си измислят ?! *sick*

beastt
04.09.2009 13:54

Да приемем, че стане така. Силно се надявам Анри да се завърне в Арсенал *smile*

sasedq
04.09.2009 13:47

berbo17 боже боже Гуардиола няма глупава постъпка от както е на този пост.Всички говореха ,че продажбата на Роналдиньо и Деко е глупава постъпка ,а какво стана ? Гуардиола спечели всичко възможно с барселона.Сега вече ръководството му има пълно доверие ,така че и да продаде Меси пак ще е прав.

Cris_7
04.09.2009 13:42

Анри няма да напусне Барса.. А и Ман Сити няма да пуснат Робиньо !

hrasta
04.09.2009 13:31

Отдавна чета разни статии, че Анри бил нарочен за гонене защото не играел добре на позицията си или защото бил на годиники.Че това са си пълни глупости! Като не го харесват да го върнат в Арсенал,където ще е добре дошъл.Иначе евентуален трансфер на Робинъо в Барса не би бил изненада.

Futbulfen
04.09.2009 13:19

Каквото и да говорите не може да отречете,че въпреки спечелените отличия на клубно ниво,формата на Анри рязко спадна..когато напусна Арсенал беше КРАЛ , както се изрази по-доло някой .. сега когато може би е на път да си тръгне от Барса нещата са съвсем различни. За Ето'о няма какво да се говори..ПЕП направи умопомрачителна грешка , нещо като тази на САФ с нашия колец БАРБИ *wink*

berbo17
04.09.2009 13:13

Абе незнам ама ако е вярно незнам какъв бръмбар е влязал в главата на Пеп. Даде Ето`о и 40 май беха милиона за този бездарник и боклук Ибрахимович сега пък и Анри да гони. Не ми се вярва много ще станат глупавите му постъпки.

vladovichev
04.09.2009 12:56

Анри е в топ 3 на любимите мои футболисти и си мисля, че той вече изпълни целта си с Барса - взе всички възможни купи, които не бе взел с Арсенал. Дори и да го махнат, едва ли ще му е мъчно за каталунците. Просто французинът отиде с цел там. А пък ако 1 ден реши да се върне в Арсенал и да завърши кариерата си на Емирейтс ще му кажа за пореден път - БРАВО КРАЛ АНРИ.

blago_pz
04.09.2009 12:53

Ако това е вярно Гуардиола много ще ми падне в очите : 1-во изгони Ето'о и взе оня нещастник Златан, а сега ще гони и един от най-класните играещи нападатели в света *sick*

maxivan11
04.09.2009 12:51

Аз съм фен На манчестер но това да продадат Анри е пална тапотия сопред мен човека си играе супер *stop*

holliwood
04.09.2009 12:33

Ако Анри се махне от клуба барса ще падне от 100% на 80% нали разбирате просто Анри допълва отбора

lubo_krika
04.09.2009 12:25

По-голяма глупост от това небях чел досега *lol*

mitaka88_bg
04.09.2009 12:24

1-во Сити едва ли ще пуснат Робинхо.2 Робинйо едва ли ще иде точно във Барселоина.3-то Валенсия не пусна Вия,а ще пусне Мата. *lol* 3.Анри е на годинки вече.

ceco26
04.09.2009 12:22

Анри е един от лябимите ми футболисти и ще ме ядосат, ако решат да го заменят за оня Робиньо, дето само ени финтове може да прави, а не вкарва и един гол.

sasedq
04.09.2009 12:06

1во е невъзможно манчестър сити да пуснат Робиньо.2ро гуардиола не иска да маха анри.3то този сайт 80% новините са само глупости.

torres_228
04.09.2009 12:03

Тиенри Ънри е доказан нападател. Незнам какво им пречи.. ?! А да, може би пуяка Златан ?!