Рабех останал в Левски заради затвора

11:49
Рабех останал в Левски заради затвора
Невисока трансферна сума или слаба форма са причините Юсеф Рабех за пореден път да остане в Левски. Както е известно, скандалният играч бе пред трансфер в отбор от Ередивизие. Холандците и босът на "сините" Тодор Батков даже се били разбрали за трансферната сума. Рабех също е бил склонен да напусне България. Прът в колелата на сделката обаче постави самият футболист, съобщава "Меридиан мач".

Преди 20 дни мароканецът отново бе спипан да кара пиян. Провинението бе рецидив за играча, който през март се разби, отново фиркан, в Студентски град. Тогава Юсеф бе осъден на четири месеца условна присъда и три години изпитателен срок. След като го наруши, вероятността Рабех да влезе в затвора стана напълно реална.

Като научили това, холандците веднага се отказали от мераците си към Рабех. Те не са искали да имат нищо общо с футболист, който може да влезе в затвора.

През лятото интерес към Рабех имаше и от Русия и Франция. Батков обаче не се нави на сделка заради ниските оферти.

В момента срещу защитника вече тече едно дело. То е за бой с таксиметрови служители преди една година. Решението на съда на няколко пъти бе отлагано, като следващото заседание е насочено за октомври. Делото за хулиганство трябва да приключи и едва след това Рабех ще бъде съден за каране в нетрезво състояние.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_228
04.09.2009 15:16

"Делото за хулиганство трябва да приключи и едва след това Рабех ще бъде съден за каране в нетрезво състояние. "

arsenov
04.09.2009 13:19

и са кво печката няма да влезе в зарвора така ли?