Николай Митов: Липсваше ни агресия

23:42
Николай Митов: Липсваше ни агресия

Старши треньорът на Левски Николай Митов не скри разочарованието си след домакинското поражение с 1:2 от Хайдук Сплит. След като загубиха и в реванша, „сините“ приключиха участието си в Европа, като наставникът призна, че тимът му не е бил на нужното ниво в днешния двубой.

„Не съм доволен от представянето ни в този мач. Просто не играхме добре. Имаше период от 15 минути, през който контролирахме играта, после обаче допуснахе много грешки, дадохме инициативата на съперника. Позволихме им да ни хванат на контраатака – нещо, което обсъждахе и тренирахме, но не успяхме да го избегнем“, заяви Митов.

Въпреки че Левски поведе в резултата чрез Серджиу Буш в 69-ата минута, гостите стигнаха до пълен обрат след попадения на Франк Охандза и Анте Ерцег. 

„Вкарахе гол, след който обаче не успяхме да задържим топката и да реализираме второ попадение. Определено много липсваше и публиката. Като цяло ще повторя, че не съм доволен. Хайдук стояха по-добре от нас на терена. Нямаше я тази агресия в отбора, за което повлия и отсъствието на публиката. Другото нещо е, че на терена имаше футболисти, които не бяха на 100%“, допълни още наставникът на столичния гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация