Локо Пловдив обяви ново попълнение

21:34
Локо Пловдив обяви ново попълнение

ПФК Локомотив Пловдив подписа днес вечерта договор със защитника Георги Пашов. Срокът на контpакта е за период от 2 години.

Георги Пашов е роден на 4 март 1990 година (на 27 години). Той е юноша на Пирин и Литекс. Състезавал се е за Чавдар (Етрополе) Монтана, Славия. Има двубои и с националната фланелка за юношеските и младежките гарнитури на България.

ПФК Локомотив пожелава успех на Георги Пашов с екипа на "черно-белите"!

Междувременно представителният тим на Локомотив продължава подготовката си за мача с Левски (София). Срещата със "сините" е насрочена за неделя от 21:00 на Лаута.

Днешното занимание се проведе на помощното игрище в спортния комплекс. Почти всички футболисти бяха на разположение на Войн Войнов.

Заради контузия тренировката пропусна защитникът Димитър Везалов, който бе заменен принудително в мача срещу Етър. Той ще седи две седмици с шина, а след това още толкова ще се възстановява и старши-треньора Войн Войнов няма да може да разчита на него. Вратарят Павлин Евтимов поднови тренировки днес след лечение на извадено рамо по време на лагера в Боровец. Той се готви отделно от основната група и заложи на леки бегови упражнения.

С тима тренират и двама от школата на Локомотив. Това са Томас Тотков и Иван Караиванов, родени през 2000-та година. Занимание с отбора проведе и Симеон Райков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация