Специалния отговори на Канаваро по повод Сантон и Балотели

09:28
Специалния отговори на Канаваро по повод Сантон и Балотели
Жосе Моуриньо отговори подобаващо на защитника Фабио Канаваро, който посъветва младите футболисти на Интер Давид Сантон и Марио Балотели да си търсят нов отбор, ако искат да играят.

Специалния отвърна на удара, като каза, че по тази логика Никола Легроталие, който е титуляр в отбраната на Италия и Себастиан Джовинко също са ненужни на Ювентус.

"Канаваро все още е играч, но говори така сякаш вече е треньор или мениджър. Това е грешка, защото той забравя нещо. В Ювентус той и Джорджо Киелини са титуляри в центъра на защитата, така че по неговата логика и Никола Легроталие трябва да смени отбора, ако иска да не пропусне световното първенство. Същото се отнася и за Себастиан Джовинко, един толкова талантлив играч, който играе толкова малко", каза Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
04.09.2009 13:48

Пак интер ще доминира в италия.Може би ще има някаква интрига с Ювентус ,а горките Милан да се мъчат да влязат в зона уефа ,което силно ме съмнява де...

Juventus_tifoz
04.09.2009 10:21

Не съм фен на интер, още по-малко на Моуриньо. Този път обаче съм напълно съгласен с неговите думи *wink* Моуриньо никога не остава длъжник на отправените към него и отборчето му критики *sick*