Феновете на Левски могат да гледат мача с Хайдук на голям екран пред сектор А

21:52
Феновете на Левски могат да гледат мача с Хайдук на голям екран пред сектор А

Феновете на Левски ще имат възможност да наблюдават мача-реванш срещу Хайдук на голям екран, разположен в зоната пред сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, съобщиха от клуба. Както е известно, поради наказание от УЕФА "сините" ще играят пред празни трибуни.

Ръководството на Левски призовава привържениците да подкрепят отбора с присъствието си в обособената зона.

За събитието ще има осигурени два пропускателни пункта за достъп: от парка (до параклиса) пред сектор „А“ на стадиона и през централния вход - арката към сектор „А“ от улица „Река Велека“. Подстъпите ще бъдат отворени два часа преди началото на мача.

Във връзка с провеждането на събитието, ПФК Левски апелира към всички привърженици да се въздържат от консумацията на алкохол, провокации, използване на пиротехнически средства (бомбички фойерверки и др.) или знамена с непозволени символи, тъй като съгласно указанията на УЕФА, всяко подобно действие ще се счита за извършено на стадиона и констатирането му би довело до тежки санкции за клуба, елиминация и забрана за бъдещо участие в евротурнирите.

"Нека всички заедно се обединим около любимия отбор и да не помрачаваме най-светлата за нас дата, точно в навечерието й – 180 години от рождението на Апостола, като покажем, че можем да бъдем единни", призовават от щаба на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация