Рома готви шокиращ трансфер на Феномена Роналдо

08:40
Рома готви шокиращ трансфер на Феномена Роналдо
Рома готви сензационен трансфер на бразилския нападател Роналдо, съобщават медиите в Италия.

В момента Феномена е играч на Коринтианс и има договор с тима до декември 2010 година. Рома пък цяло лято търси класен централен нападател, но не успя да привлече нито един от набелязаните футболисти. Преговорите с Реал Мадрид за холандския таран Рууд ван Нистелрой също са претърпели провал. В създалата се ситуация шефовете на "вълците" се сетили за Роналдо, който въпреки напредналата си футболна възраст и натрупаните килограми, на моменти все още напомня за себе си.

Феномена вече игра в Италия преди време. Той бе футболист на Интер, но не успя да свикне с твърдата игра в Калчото, често беше контузен и едва ли ще запомни престоя си при "нерадзурите" с нещо добро. Роналдо мина и през Милан, но отново без особен успех.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gheorghe_Hagi
04.09.2009 18:19

Винаги когато видя тази икона ме побиват тръпки... Най - добрия е малко да кажа просто един феномен във футбола който съм имал чест да гледам в реално време!

MVP_
04.09.2009 12:01

Ще видим в край на годината, Рони никога не е бил принципен играч, важи най-вече за Фламенго и за това че се изметна от договорката да отиде там въпреки, че те му платиха лечението. В Интер не му бил успешен *lol* *lol* Смешно е дори да се твърди. Там той се утвърди като мегазвезда.

ceco26
04.09.2009 10:47

Които може да играе си играе, нищо че е натрупал килограми или е стар. Нали е Феномена. *smile*

XyqT
04.09.2009 09:20

"Роналдо мина и през Милан, но отново без особен успех."

То не е за слепи.

zhivkot
04.09.2009 09:08

Феноменът игра в Италия преди време за Интер...ами престоя му в Милан?