Кьолн си харесаха Кирил Котев, гледат го срещу Черна гора

08:03
Кьолн си харесаха Кирил Котев, гледат го срещу Черна гора
Защитникът на ЦСКА Кирил Котев ще бъде наблюдаван от скаути на германския Кьолн по време на Световната квалификация между България и Черна гора в събота, пише "Тема Спорт".

От щаба на "козлите" са изпратили официално писмо до БФС и са помолили да им бъде осигурено място в ложите на стадион "Васил Левски". Съгледвачите ще следят внимателно изявите на Котев, който се очаква да започне като титуляр в двубоя утре. Бранителят на "червените" по всяка вероятност ще партнира на Илиян Стоянов в центъра на българската защита.

От Кьолн бяха си харесали и друг национал – защитника на Левски Живко Миланов, който обаче пропуска мача с черногорците заради контузия. Според информациите, интересът към Котев датира от реванша на ЦСКА с Динамо Москва в Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
04.09.2009 13:35

Торес, пич, такова е нивото на футбола ни. Левскарите да не се обиждат, ама за "мегазвездата" Рабех и компания не дават такива покани. Ясно е, че ЦСКА е показвала на Европа своите надежди и с драго сърце им дава път за пробив. Просто А група НЕ е мерило за класа. Не знам обаче кой трябва да си харесат чуждите скаути от Левски... има само 4-ма играчи, заслужаващи уважение. Веселин Минев, Влади Гаджев, Живко Миланов и Жоро Христов. Другото е чист боклук.
От ЦСКА пък впечатление правят
Иван Иванов
Павел Виданов
Кирил Котев
Иван Стоянов
Спас Делев и
Йордан Тодоров.

Истина е, че някои от тях не са юноши на ЦСКА, но нека не забравяме, че мачовете в Европа ги направиха известни за някои клубове...

Futbulfen
04.09.2009 13:03

Нищо ново под слънцето..те Котев го взимат от 4 месеца *sick*

torres_228
04.09.2009 12:01

Няма как.. Котев и Иванов са добри защитници и са наблюдавани от много чужденци, само да не затънат след като се махнат.. Т.е. да отидат в по-известен отбори и естествено да играят като титуляри. Ще се сбогувате със звездите си рано или късно ... ЦСКА са жадни за пари ,както и всички БГ отбори.

ncuxonat87
04.09.2009 11:26

Дано да не продават никой от ЦСКА в следващите 2-3 години и съм убеден,че ще станат много силен отбор.

Cris_7
04.09.2009 09:26

Нее.. Дано не го продадат,защото е основен стълб в отбраната *wink*