Димитров: Разочарован съм от себе си

11:58
Димитров: Разочарован съм от себе си

Григор Димитров получи звучна и болезнена плесница от своя идол Роджър Федерер в четвъртия кръг на "Уимбълдън". Българинът нямаше загубен сет в трите си мача до момента и мечтаеше за титлата, но Маестрото отново се оказа прекалено голяма лъжица за неговата уста и го елиминира с 6:4, 6:2, 6:4 по пътя към своя рекорден 15-и четвъртфинал на "Ол Ингланд Клъб".


Григор беше равностоен противник на швейцареца само до 4:4 в първия сет, след което Федерер изцяло пое контрола. Следващият проблясък в играта на българина бе чак в края на мача, когато той отново стигна до равенство в геймовете, но Роджър веднага върна пробива и след това сервира за победата.


Българинът завърши срещата с цели седем двойни грешки и само седем аса и не успя да скрие голямото си разочарование.


"Разочарован съм от себе си, че не успях да играя по-добре. Направих много непредизвикани грешки, а първият ми сервис не беше на ниво. Без тези оръжия, няма как да ти е лесно срещу него", заяви Григор след поражението от Федерер.


В същото време Роджър сервираше добре, вкара 70% от първите си начални удари и спечели 75% от точките на свой сервис.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rad011
11.07.2017 14:41

С тази психика дето има.Сякаш го беше страх от Федерер,който е гласен за основния фаворит за титла тази година.Талант има,но псхика-нулева.Дано се стегне сега.