Батигол: Вече изпитвам трудност, когато ходя

18:49
Батигол: Вече изпитвам трудност, когато ходя

Аржентинската футболна легенда Габриел Батистута призна, че изпитва затруднения, когато ходи. Проблемите на Батигол са породени от контузиите и ритниците, които е отнасял по време на кариерата си.


"Веднъж казах, че не харесвам футбола. Направих го, защото исках да се спася от пресата и публиката. Когато го казах, въпросите намаляха. Признавам, че по едно време тренировките ми бяха дошли в повече. Все пак не забравяйте, че играех в Италия, когато Серия "А" беше №1 в света", каза идолът на тифозите на Фиорентина.


"Когато се говори непрекъснато за футбол, това не ми харесва. Става ми скучно, ако през цялото време говорим за футбол. Когато бях млад, играта не ме впечатляваше толкова, но после тя стана моята страст. Накрая живеех и дишах за футбола. Дадох повече, отколкото можех. Затова сега изпитвам трудност, когато ходя", сподели някогашният аржентински терминатор.


"Истината, разбира се, е някъде в средата. Харесвам футбола, когато става въпрос за самия процес на игра. Не обичам обаче интервютата, противопоставянето и всичко от този род", завърши бившият голям голмайстор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация