Коняспор вдигна мизата за Недялков

11:28
Коняспор вдигна мизата за Недялков

Турският Коняспор въобще не се е отказал от привличането на аса на ЦСКА-София Антон Недялков, пише "Меридиан мач". От клуба са пратили в офиса на „Българска армия" втора, подобрена оферта за национала на стойност 700 000 евро. Известно е, че Коняспор предложи 500 000 евро за правата на левия защитник, но „червените" отхвърлиха офертата като неприемлива. Това е накарало турците да коригират цената и да опитат отново да уредят българския национал. Лично президентът на Коняспор Ахмет Шан дойде на крака до София, за да преговаря за футболиста. Той бе тук за официалното представяне на отбора на Стамен Белчев за новия сезон. Сега топката е в полето на ЦСКА-София и ръководството трябва да реши дали да се раздели с един от най-добрите си футболисти.

Моментът за продажба на Недялков не е най-подходящият, защото първият официален мач на ЦСКА-София срещу Славия е едва след 5 дни. На „Армията" нямат готов вариант и със заместник на Антон Недялков. На тази позиция може да играе и Александър Дюлгеров, но той няма силен ляв крак, което ще лиши тима от агресията по фланга във фаза атака.

Интересно е, че Коняспор има и друг вариант за нов футболист, ако в крайна сметка трансферът на Недялков не се осъществи. Турците са се насочили към левия защитник на Хайдук Сплит Хисен Мемоля. 25-годишният албанец е играл през последния сезон за хърватския отбор, а преди това е бил футболист и на италианския Верона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация