Трезеге обяви: Напускам Юве

17:43
Трезеге обяви: Напускам Юве
Една от легендите на Ювентус Давид Трезеге днес официално обяви, че през следващия май ще напусне "Старата госпожа". Нападателят се появи на базата Виново в костюм и разкри на ръководството на "бианконерите" своите планове за бъдещето.

"В края на сезона ще напусна клуба. Взех решение заедно със семейството си да се завърна в родината си, след като прекарах десет години в Торино. Все още не ми е ясно дали ще се върна във Франция или Аржентина, но със сигурност се махам от Юве", заяви Трезеге.

"Искам да си тръгна от този клуб като победител и до края на сезона ще дам максимума от себе си, за да може Юве да спечели някой трофей. Разбрах се с ръководството, че няма да им правя проблеми за договора ми", допълни Трез, чийто контракт с "бианконерите" изтича през 2012 година.

Французинът е един от най-резултатните футболисти в историята на най-титулувания италиански клуб. "Трезегол", както е наричан от феновете, има цели 161 вкарани с фланелката на Юве във всички турнири досега.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SoundTracK
04.09.2009 14:28

Жалко че напуска..Много даде на отбора ни,но явно Чиро смята че не му трябва повече! Желая му успех нататък в кариерата и му благодаря за всички красиви моменти със фланелката на Юве! *smile*