Шаби: Напуснах Ливърпул заради Бенитес

18:10
Шаби: Напуснах Ливърпул заради Бенитес
Новото попълнение на Реал Мадрид Шаби Алонсо направи шокиращото разкритие, че е напуснал Ливърпул заради лошите отношения между него и мениджъра на тима Рафаел Бенитес. Халфът сподели, че Бенитес го е недолюбвал от момента, когато футболистът е предпочел да остане при жена си, докато тя е раждала първородния му син, вместо да играе за "червените" в Шампионската лига срещу Интер.

През следващото лято наставникът на мърсисайдци се опитал да използва Шаби като разменна монета, за да привлече Гарет Бари и въпреки че нещата пропаднали, Алонсо тогава решил, че скоро трябва да напусне клуба.

"През миналото лято се почувствах доста зле, когато от клуба се опитваха да ме използват като част от сделката за Гарет Бари. Това не беше особено приятна част от кариерата ми, но въпреки това си казах, че ще продължа да давам всичко от себе си за Ливърпул, за да не предавам всички, обичащи този отбор. Въпреки всичко, още в онзи момент си мислех, че скоро трябва да напусна", споделя Шаби.

"С Бенитес отношенията ни охладняха, след като предпочетох да присъствам на раждането на първородния си син, отколкото да играя в осминафинала реванш срещу Интер от Шампионската лига. Знам, че преди четири години Рафа не е отишъл на погребението на баща си, за да ни води в мача за Световната клубна купа, но всеки човек има правото да направи своя избор и аз не съжалявам за решението", допълни Алонсо.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dumbo_s
04.09.2009 11:51

Абе ... bg_golmaistor айде остави не говори глупости бе човек ... И трябва да му бъдем благодарни , че той заедно с Джерард изкачи пак Ливърпул от дупката която беше и сега става дупката на Бенитез ... Крайно време е да се маха ... *stop*

lfc_bul
03.09.2009 23:59

Защо ще е манияк - човека не отишъл на погребението на баща си заради някакъв си мач *thumb_up*

bg_golmaistor
03.09.2009 22:07

але махна се от Ливърпул ,защото се искуши от парите на Реал това е истината кво обвинява Бенитес... !! *evil* *angry*

Torres_Gerrard
03.09.2009 20:18

Шаби благодарим ти за тези 5 години в който беше в Ливърпул и даде всичко от себе си !!! *thumb_up*

drughi
03.09.2009 19:16

От това разбирам че Бенитес е някакъв маниак!