Стоичков иска да се завърне на \"Камп Ноу\"

16:39
Стоичков иска да се завърне на \"Камп Ноу\"
Треньорът на южноафриканския Мамелъди Съндаунс Христо Стоичков заяви, че би желал един ден да продължи кариерата си в Барселона. След неуспешните си периоди с националния отбор на България и Селта Виго, в момента Камата е наставник на един от най-популярните клубове в ЮАР - Мамелъди Съндаунс, но неговата мечта за треньорското място на "Камп Ноу" никога не е преставала да живее.

"Мисля, че този година отново Барселона ще спечели Примера дивисион. В Реал Мадрид дойдоха много силни футболисти, но те няма да успеят да се сработят така добре, както играчите на Барса", заяви Стоичков в интервю за испанския вестник "Спорт".

"Имам желание някой ден да се завърна в Барселона. До момента нямах такава възможност, но в бъдеще нищо не се знае. Много бих се радвал, ако някога се открие такава опция пред мен. Аз винаги ще работя за клуба - без значение дали съм в него или не", каза още Камата.

Той пожела успех на бившия си съотборник Хосеп Гуардиола, който сега е треньор на Барселона. Под негово ръководство каталунците вече спечелиха пет трофея в рамките само на една година. Българинът коментира и последното ново попълнение на Барса Дмитро Чигрински.

"Историята за Чигрински ми напомня за мен самия. Като футболист бях същия като него: млад, но с желанието дори да изям тревата заради успеха. Той има характер на победител и съм сигурен, че ще успее в Барса", каза още Стоичков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация