Официално: ПСЖ обвърза Тиаго Мота с нов договор

10:51
Официално: ПСЖ обвърза Тиаго Мота с нов договор

Халфът на Пари Сен Жермен Тиаго Мота официално удължи контракта си с клуба до 30 юни 2018 година. Това съобщиха от ръководството на тима на сайта си.

 

В последните няколко дни усилено се твърдеше, че футболистът ще напусне “Парк де Пренс”, тъй като договорът му изтече на 1 юли, а според френските медии преговорите между двете страни са претърпели неуспех. Въпреки премеждията Мота все пак остава в тима на парижани поне за още един сезон.


Президентът на клуба Насер Ал-Келайфи заяви, че е много доволен от това, че полузащитникът ще бъде част от ПСЖ и през следващата година.


“Щастлив съм, че успяхме да удължим договора на Мота.Той е важен играч и лидерските качества, които притежава заедно с отличните му виждания за играта са високо ценени от феновете. Тиаго е един от футболистите, които помогнаха в израстването на клуба, както във Франция, така и на международно ниво. След като помогна за толкова много титли досега, през следващия сезон отново ще преследва амбициите ни”, каза собственикът на парижани.

 

До момента Мота е изиграл общо 201 мача с фланелката на френския гранд. Печелил е 4 пъти титлата в Лига 1 и 3 пъти е вдигал Купата на Франция.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация