Скачаме на мускули вместо за пари

08:57
Скачаме на мускули вместо за пари
Националите излизат срещу Черна гора в ключовия дуел в събота без премии. Поне до вчера и никой от футболистите не е отворил дума пред управата за пари.

Липсата на конкретен бонус е фиксирана още в договора на отбора с БФС, подписан преди старта на световните квалификации.

Естествено, не се играе “за едната чест”. Отборната премия при класиране за ЮАР 2010 е достатъчно примамлива - 2,2 млн евро.

Две са основните дилеми пред Станимир Стоилов за стартовия състав. Въпросът на въпросите е кой да излезе до Илиян Стоянов в сърцето на отбраната. Вариантите изглеждат три - Кирил Котев, Пламен Николов и преквалифициране на халфа Станислав Ангелов. По фланговете ще играят Станислав Манолев и най-вероятно Радостин Кишишев. Не е изключен и вариант с Ангелов вляво на отбраната.

При нова роля на традиционния вътрешен полузащитник Пелето обаче изниква втора дилема. Отваря се “вакуум” до Стилиян Петров в средата на терена, който може да бъде запълнен от Благой Георгиев или Чавдар Янков.

По крилата явно ще играят Мартин Петров и Димитър Телкийски, а в атака се очертава да излязат Димитър Рангелов и Димитър Бербатов.

Националите чак вчера се събраха в пълен състав, Стоилов тепърва ще преценява състоянието им и ще решава. Но все пак са очертани контурите на тези, които ще излязат “на мускули” и без пари срещу “църните” гости.

А покрай тренировките за поредния мач “или-или” националите се снимаха и за календари. Дано да е имало защо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари