Йовов грохна от тренировки

08:47
Йовов грохна от тренировки
Нападателят на Левски Христо Йовов грохна от тежките тренировки на Ратко Достанич. От вчера сутринта той се подготвя на облекчен режим.

Всичко започна от това, че Йовов почувства остри болки в прасеца на левия крак и спря да тренира с останалите. По-късно той мина на отделна програма. През това време останалите продължиха да се готвят по програмата на Достанич, която тези дни включва високи физически натоварвания, за да се подобри издръжливостта на футболистите. След загубата с 0:2 в Будапеща собственикът на клуба Тодор Батков съобщи, че Левски има проблем с физическата подготовка, а играчите не са в състояние да покрият тест дори за Втора бундеслига в Германия. Колкото до Йовов, към него имаше критики, че не се връща достатъчно бързо в отбрана, когато съперникът атакува.

За разлика от Йовов на пълни обороти се подготвяше Седрик Бардон, който беше изритан зверски от сънародника си Стив Ренет от Славия в мача между двата тима от изминалия кръг. Бардон заяви, че е възмутен от постъпката на сънародника си, който според него заслужавал червен картон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bat_Vane
03.09.2009 11:07

Ми то не може по цяла нощ да се вършее из дискотеките и бардаците лом пиян кат копач и да искаш да тренираш на другия ден , не стаа батко ! *sick*

lucky_79
03.09.2009 10:40

Я да се стяга,че последните мачове е егати мърдата станал,преуморил се бил *joking*