Крег Гордън: Едуардо спечели около 16 милиона пауда с тази симулация

20:22
Крег Гордън: Едуардо спечели около 16 милиона пауда с тази симулация
Националният вратар на Шотландия и страж на Съндърланд Крейг Гордън заяви, че наказанието от два мача в Европа на Едуардо Да Силва няма да навреди на хърватския национал, тъй като със симулацията си в мача със Селтик той класира своя тим Арсенал в групите на Шампионската лига.

УЕФА наказа вчера родения в Бразилия нападател за две срещи, а Гордън заяви днес:
"За един вратар е много неприятно когато не докосне някой играч и той си спечели дузпа, с която класира себе си и отбора си в групите на Шампионската лига. Това струва около 16 милиона паунда и Едуардо сигурно е прибрал около 100 000 паунда от бонуси, така че може да разберете защо някой би направил нещо такова, за да спечели даден мач", заяви Гордън.

"Не е хубаво, но не знам как може да спрем тези неща. Той е наказан за два мача. Аз мога да кажа, че си заслужава, защото Арсенал е в групите на лигата, от които най-вероятно те ще излязат. Заслужава си, защото така гарантираш успехи на своя тим. Това не е някакъв голям проблем тук, но ако това бе направено от шотландски играч и се доберем до плейофите, тогава дали щяхме да се чувстваме така? Не мисля! Ще има плюсове и минуси, докато не намерим начин да изкореним тези неща от играта", завърши стражът на "черните котки".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
03.09.2009 02:51

Да,то щото сигурно без дузпата щяхме да отпаднем.. хахаха ебаси смешковците..

arsena1
03.09.2009 01:10

миля че Роналдо наистина не трябва да играе повече футбол но.... се пак и да не беше дуспата срещу селтик ние си ги биехме !!! апа и никои не наказа Руни за неговата симулация никои не даде дуспа на истинското нарушение срещу Аршавин нямам думи просто ... *sad* дано Арсенал спечели тази година аз се надявам да вземем 2 купи тази година *wink*

Vratarchety
03.09.2009 00:42

До живот Кр.Роналдо не трябва да играе футбол ! Хубаво ми ти папагал - садията човека кво ти е виновен че се е пробвал садията трябва да накажат не играча колко играча така са печелили дуспите имам предвид честни дуспи не тия на Ман Ютд

Novellino
02.09.2009 22:28

Ей незнам колко трябва да си нагал за да изцепиш нещо такова.Арсенал буквално ги изкъртиха тия мишоци.

arsen
02.09.2009 22:27

Глупав вратар.До дузпата беше 2-0 за Арсенал(общ) и пълен артилеристки контрол.Можехме и без дузпата и пак щяхме да бием.Така че не Едуардо е спечелил 16млн за Арсенал а самия тим заслужено прибира тези манги.

ivica
02.09.2009 22:04

Тогава на К.Роналдо да му забранат да играе футбол *sick*

bayernmunchen2
02.09.2009 20:51

много тъпа статия класирал ги бил хаха те така или инъче щяха да се класират със или без тая измислена дузпа