Дунав привлече нов халф и се раздели с друг

11:36
Дунав привлече нов халф и се раздели с друг

Отборът на Дунав привлече ново попълнение и същевременно с това се раздели с един футболист.

Дунав и Ивайло Раденцов се разделиха по взаимно съгласие. Полузащитникът пристигна в Русе през 2013 г., като остана и при прераждането на драконите при аматьорите. Той бе част от основния състав, трасирал историческият поход на отбора, носещ името на голямата европейска река, от третото ниво до четвъртото място в елита.

Междувременно драконите се подсилиха с още едно ново попълнение. Андреас Васев е роден на 1 март 1991 г. и играе като външен полузащитник. Той всъщност бе основен футболист на Дунав във "В" група, когато през сезон 2014/ 2015 бе поставено началото на настоящия тим, който е в топ 4 в елита. След това, той мина през Черно море и Монтана, за да се завърне отново в Русе.

С него новите попълнения в отбора стават 5 – Преслав Петров, Христо Попадийн, Александър Конов, Красимир Станоев и Васев, като юношата Сонер Хюсеин също подписа договор и тренира с първия отбор. Дунавци вече пътуват за Трявна, където са на лагер до 25 юни. Към момента има планирани 2 контроли – с Берое в Стара Загора на 16 юни от 18:30 и на 23 юни с Етър Велико Търново.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация