Берлускони дърпа ушите на Лео: Защо не пусна Зеедорф титуляр?

17:16
Берлускони дърпа ушите на Лео: Защо не пусна Зеедорф титуляр?
Собственикът на Милан Силвио Берлускони пак даде експертното си мнение за работата на треньора на "росонерите" Леонардо, като му препоръча за в бъдеще Кларанс Зеедорф да започва като титуляр на позицията зад двойката нападатели на тима.

Все пак Берлускони обяви, че въпреки срама срещу Интер, той има пълно доверие на бразилския специалист и ще му даде време да покаже качествата си и да превърне Милан в машина за победи.

"Лео има нужда от време, за да направи от Милан отборът, който искаме да виждаме. Той направи определена тактическа грешка, за която аз го предупредих преди мача. Трябваше Зеедорф да започне като титуляр срещата като плеймейкър, а Роналдиньо имаше нужда от повече свобода в нападение. Все пак аз не взимам тези решения. Имаме си треньор, който отговаря за това" , коментира в типичния си стил премиерът на Италия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Novellino
02.09.2009 22:38

Берлускони като свърши мача става голям спец, след дъжд качулка.Продаде КАКА сега да вземе някой класен футболист, да се услушва кат гармян заек, щот ще провали любимия ми отбор.

beastt
02.09.2009 21:18

Аз се питам защо не пусна Индзаги титуляр ? В Такива мачове трябва да се разчита на опитни играчи, а Индзаги е точно такъв, плюс това не малко пъти е бележил във вратата на Интер. Неможе да държат най - добрият си нападател в отбора целият мач на скамейката.

ManWR10Utd
02.09.2009 19:36

той е трениора той решава а сеедорф е насабрал доста годинки