Валдано: Бащата на Робен го изгони от Реал

17:57
Валдано: Бащата на Робен го изгони от Реал
Главният мениджър на Реал Мадрид Хорхе Валдано разкри, че спортно-техническият щаб на тима по никакъв начин не е искал Ариен Робен да напуска тима, а решението за трансфера е било на бащата на футболиста.

Както е известно, след пристигането си в Байерн Мюнхен холандското крило заяви, че е бил принуден от шефовете на Реал да се махне от клуба, но според Валдано тези твърдения са абсолютни глупости:

Тези думи на Робен нямат нищо общо с действителността. Той беше уведомен, че може да остане в отбора, но баща му се притесняваше, че мястото на сина му е застрашено и ни помоли да приемем някоя от офертите за Ариен, разкрива Валдано.

Така от Байерн Мюнхен се свързаха с Робен и се договориха, като ние преди това бяхме съгласни с тяхното парично предложение. Заради това той сега е техен футболист. Ариен искаше да отиде там , допълва главният мениджър на "белия балет".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

milene
03.09.2009 09:41

Хайде сега оправдания, изгониха най-добрия си футболист

Dorostoler
02.09.2009 21:37

Xaxaxa...Реал имал и фенове ли бе ?!? Не знаех,чесно !!!

Gheorghe_Hagi
02.09.2009 21:11

Да наистина Аржен Робен е един от гениите от футбола като Зидан например но има едно "НО" според мен Реал направиха добра сделка като продадоха Робен - ЗАЩО?! Защото 1 Робен взимаше доста тласта заплата а в сравнение с това, че тои играе 1 мач и отсаства 10 това не е честно... Робен има проблем с колената и за това не трябваше на Реал и те мн добре знаят какво правят никой няма да пусне такав талант ако той е без забележки... Това са политически извинения кам феновете не може ясно да кажат Робен е "сакат" защото прецакват кариерата му и другото което е Робен ако беше перфект Мауринйо нямаше да го пусне преди години от Челси.

boyy1
02.09.2009 20:31

Като фен на реал мадрид казвам че Реал изгуби много от този трансфер *sad*

bayernmunchen2
02.09.2009 20:10

хаха да го духат Реал преебаха се само тва ще кажа още в първия си мач за нас Робен показа какъв играч е

tamango
02.09.2009 19:47

такива като робен с лопата да ги ринеш- в реал са събрани само най добрите.

ManWR10Utd
02.09.2009 19:33

аз имам други спомени и те са ,че ви беше най-добрия играч за сезона и след това вие просто го нарочихте за изгонване кой баща иска да гледа как синът му го унижават и то без причина *sick*