Нашите копират Франция в Беларус

10:22
Нашите копират Франция в Беларус

Националният отбор се е отказал от правото да направи официална тренировка на терена, на който ще се играе мачът с Беларус утре, пише "Меридиан мач". Селекционерът Петър Хубчев е предпочел да се довери на варианта, до който прибегна франция на старта на квалификациите в нашата група. „Петлите" предпочетоха да тренират в базата в Минск, в която бяха настанени и където от вчера са и родните футболисти и да отидат на стадиона в Борисов направо за мача. Причината е, че съоръжението, на което играят домакините е на 80-90 километра от столицата, французите обаче не успяха да спечелят гостуването си в Беларус и завършиха наравно 0:0.

Утрешният ни съперник записа реми у дома и срещу Люксембург (1:1), който също избра да се яви на стадиона директно за двубоя. Според програмата на нашите в Минск Петър Хубчев ще даде пресконференция днес от 18.00 часа, а последната тренировка преди решителната среща ще започне с половин час по-късно.

При отпътуването вчера нашите национали не даваха изявления, а далеч от медиите мина и президентът на БфС Боби Михайлов, който е водач на делегацията заедно със спортния министър Красен Кралев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация