Диаби: Не можех да си вкарам по-тъп автогол

12:11
Диаби: Не можех да си вкарам по-тъп автогол
Абу Диаби разкри, че още се измъчва за гола, който отбеляза в собствената си варта по време на съботното дерби между неговия Арсенал и Манчестър Юнайтед. С това попадение "Червените дяволи" надвиха "топчиите" с 2:1, като първо Андрей Аршавин бе вкарал страхотен гол за гостите, а после Уейн Рууни симулира и си спечели дузпа, която сам реализира, изравнявайки резултата.

"Вратарят ми каза да оставя топката при това центриране и поради това мога да кажа, че вината е изцяло моя. Не знам дали беше възможно да си вкарам по-глупав автогол. Много ми е тежко в момента, но вярвам, че това е годината на Арсенал и с момчетата ще успеем да се вдигнем след това поражение", коментира Диаби

"Лично аз се радвам когато играем в преливаща схема от 4-5-1 в 4-3-3 , стига мениджърът да не ме използва на фланга. Там не ми е особено комфортно" , допълни халфът на лондончани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mataresse
02.09.2009 19:27

"...а после Уейн Рууни симулира " - ебати пристрасния автор...

ceco26
02.09.2009 14:37

Епа с невероятна доза късмет и актьортсво успяха манчестър да победят. Явно руни е научил нещо и от бившия си колега-Женалдо. И ако направят класация за най-късметлийски отбори и за най-подкрепяни от съдията отбори естествено, че манчестър юнайтед са първи.

ErinBedri
02.09.2009 13:01

По скоро не можеше да си вкара по-хубав гол... *wink*