Официално: Пепе напуска Реал Мадрид

09:51
Официално: Пепе напуска Реал Мадрид

Португалският защитник Пепе потвърди, че през лятото ще напусне Реал Мадрид. Действащият контракт на 34-годишния централен бранител изтича на 30 юни. Клубът му е предлагал да остане още една година, но Пепе е настоявал за продължение с два сезона.

"Започнах да се замислям за бъдещето си още през януари, когато ми оставаше половин година, а клубът не бързаше да ми прави ново предложение. Вече 10 години съм в Реал, дадох всичко от себе си за този клуб. Наясно съм обаче, че моята кариера тук вече е в края си. Съгласно клубната политика ми предлагаха да остана една година. Разбира се, можеше да се водят преговори, но чувствам, че дойде време да си тръгна. Относно бъдещето, не съм подписвал контракт с друг клуб. Чаках края на сезона, тъй като на Реал му предстояха важни мачове и не исках да дестабилизирам обстановката", сподели Пепе пред "AS".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
07.06.2017 14:19

Един истински и лоялен мадридист. През годините се изговориха много неща за него, но истината е, че е звяр в наказателното поле. Почти всяка въздушна топка е избита от него. Винаги знаеше къде да застане. Жалко, че е прав... Кариерата му наистина е в края си. Годините натежаха и е хубаво, че Клепер го разбира сам. Пожелавам му още няколко годинки добър футбол в някой по-посредствен отбор, но едно е ясно - Реал ще е в сърцето на Пепе, както и обратното!

KMFDM
18.06.2017 01:16

Точно такава е истината за съжаление,но все пак той ще остане в сърцата ни.И ЧЕСТИТА 12-А КОЛЕГА.!HALA MADRIDi