Ман Юнайтед обяви цената на Де Хеа, в Реал умуват и за Куртоа

10:32
Ман Юнайтед обяви цената на Де Хеа, в Реал умуват и за Куртоа

Манчестър Юнайтед има готовност да продаде Давид де Хеа на Реал Мадрид, ако испанците извадят 80 млн. паунда, съобщава "Daily Mail".

Реал Мадрид може да предложи по-ниска сума, но да включи в сделката някои от футболистите, от които "червените дяволи" се интересуват - това са Алваро Мората, Рафаел Варан и Хамес Родригес. Ако преговорите не се увенчаят с успех, Реал отново ще направи опит да привлече вратаря на Челси Тибо Куртоа. 

През изминалия сезон 26-годишният Де Хеа игра в 35 мача, в които допусна 29 гола. В началото на месеца се появиха информации, че английският гранд е отхвърлил първата оферта на Реал, която е била в размер на 60 млн. паунда. Испанският национал отдавна е трансферна цел на Кралския клуб, като през август 2015 г. той бе съвсем близо до преминаване на "Сантяго Бернабеу", но сделката пропадна в последния момент. Впоследствие стражът подписа нов 4-годишен договор с "червените дяволи", а според медиите на Острова Де Хеа се чувства добре на "Олд Трафорд" под ръководството на Жозе Моуриньо, въпреки че остана резерва във финала на Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация