Митов: Скандиранията на феновете не ме притесняват

23:27
Митов: Скандиранията на феновете не ме притесняват

Старши треньорът на Левски Николай Митов бе категоричен, че няма абсолютно никакво намерение да подава оставка след изстрадания и драматичен успех над Верея след изпълнение на дузпи. "Сините" бяха на крачка от кошмарно отпадане от заветната битка за Лига Европа, но все пак в крайна сметка успяха да си осигурят билети за сцената на Стария континент. Специалистът заяви, че вече е напълно наясно какво трябва да направи със състава през лятото, за да промени облика на 26-кратния шампион на България.


"През първата част играхме доста добре, владеехме топката, бяхме агресивни и имахме ситуации за гол. След почивката не бяхме отборът от първата част, като пропуснахме възможност да затворим по-рано мача. Това, което последва, не се нуждае от коментар. Най-хубавото в случая е, че се класирахме за Европа. Трябваше да имаме малко повече търпение, за да не се стига до дузпи", коментира след срещата Митов.


"Минахме през множество перипетии, минахме и през това тази вечер, но сега ни предстои много работа. Когато дойдох, бях наясно, че ще е много трудно, но бях готов. Левски има нужда от сериозни спортно-технически промени, за да се изгради един качествен състав. Чакаме още нови, но през седмицата ще стане ясно кои ще бъдат те. Има хора, които ще си тръгнат, разбира се, но първо ще съобщя на тях. Ще останат само тези, за които преценя, че отговарят на ниво", допълни още наставникът на "сините".


Най-важното бе, че се класирахме за евротурнирите. Добих 100-процентова представа за хората, които са в състава, и сега знам какво да направя. Чака ни много работа. Имам договор за още една година. Скандиранията на феновете и техните призиви не ме притесняват. Феновете имат право да изразяват своето мнение", каза още старши треньорът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация