УЕФА не знае защо наказа Едуардо

10:54
УЕФА не знае защо наказа Едуардо
От щаба на лондонския Арсенал са изключително разочаровано от наказанието, което получи нападателят Едуардо Да Силва.

Играчът на "артилеристите" изгоря за две срещи от груповата фаза на Шампионската лига след като в домакинския сблъсък от плейофния кръг срещу Селтик Едуардо спечели дузпа за отбора си, която бе счетена за симулация от УЕФА. Бразилецът с хърватски паспорт превърна наказателния удар в гол, а в последствие "топчиите" спечелиха с 3:1 и с общ резултат 5:1 не оставиха никакъв спор, кой е по-добрият отбор.

В съобщението си за наказанието Дисциплинарната комисия към европейската футболна централа не се е обосновала както трябва, което е вбесило шефовете на Арсенал. От УЕФА се заявили, че в офиса на лондончани ще постъпи "обосновано решение", с което ще се даде яснота за какво точно е наказан Едуардо. За съжаление обаче, такова все още няма, а наказанието е факт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

botevfen
02.09.2009 13:19

Двете ситуации бяха напълно единтични. Не съм фен на нито един от отборите и смятам, че е задължително такива ситуации да се наказват. НО! Щом наказаха Едуардо значи 100% и Рууни трябваше да пропусне 2 срещи. Да не говорим и за съдята който си затвори очите или още по-лошо ако не е видял симулацията. За мен и двамата (и тримата) трябва да бъдат наказани по един или друг начин... Но ме съмнява ...

brisi
02.09.2009 12:58

да не си помислиш случайно,че ще има такава?нали е от Юнайтед и Съра му е тренер *joking*

angelhenry
02.09.2009 12:40

Чакаме да видим реакцията на ФА за "дузпата" на Рууни *stop* Щом законите въжат за едни, трябва и други да се наказват!