Макларън прецакал трансфера на Ники Михайлов в ПСВ

10:23
Макларън прецакал трансфера на Ники Михайлов в ПСВ
Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов потвърди появилите се информации, че ръководствата на ПСВ Айндховен и Ливърпул са се разбрали за негов трансфер, който ще стане факт през зимния трансферен прозорец.

Михайлов, който в момента играе под наем в холандския Твенте, сподели, че причината неговия трансфер на "Филипс Стейдиъм" да пропадна е треньора на тима Стив Макларън.

"Съжалявам, че трансферът пропадна! Той щеше да се осъществи още този трансферен прозорец, но Стив Макларън два дни преди неговото затваряне заяви, че съм техен футболист и няма да ме пусне да премина в Айндховен. ПСВ и Ливърпул се бяха разбрали и дори трябваше да замина на медицински прегледи в Холандия, когато Макларън ме спря. Той ми обеща, че ще бъда титуляр в Твенте, но аз не му вярвам. Той вече три години ми обещава, че ще пазя, но това не става. Така трансферът ще се осъществи през зимата, тъй като вече няма кога по-рано. Аз съм професионален футболист и въпреки че съм разочарован, че трансферът не стана, ще продължа да тренирам и да се показвам по най-добрия начин и няма да показван разочарованието си. Няма как да не се съжалявам, тъй като в Айндховен ми обещаваха титулярно място. Все пак аз наистина търся къде да бъда титуляр. Мениджърът ми Лъчо Танев ще дойде тези дни в Твенте, за да се разбере с ръководството на клуба относно това дали ще играя", заяви Ники Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

josephbg
02.09.2009 16:55

Няма отбор в който да ти обещаят титулярно място! След някой и друг мач нищо чудно и Кристиано Роналдо да търка пейката на Реал с тази игра. Ники по-добре да се стяга и да използва всеки шанс който му се даде, за да докаже, че може да бъде титуляр в отбор като Твенте, преди да се цели още по-високо, а не да продължава да пуска левашки голове в 94 минута.

ManWR10Utd
02.09.2009 16:20

Този човек ми е противен първо заради некадърността си не успя на клаисра англия за европейското а сега и това с ники...