Алегри се контузи в благотворителен мач

21:34
Алегри се контузи в благотворителен мач

Ювентус ще бъде с контузен треньор на финала в Кардиф, отбелязаха медиите на Апенините. Наставникът на италианския шампион Масимилиано Алегри получи травма в благотворителен двубой в Торино във вторник вечерта. 49-годишният бивш халф на Перуджа, Каляри, Наполи и Пескара игра само 15 минути на „ Ювентус Стейдиъм", след което се хвана за бедрото. 

„Това е само малко разтежение, нищо притеснително. Това са прекрасни вечери, в които всеки може да помогне с нещо. За съжаление не можеш да вървиш срещу възрастта си", каза Алегри след злополучния за него двубой, в който 44-годишният директор на Ювентус Павел Недвед показа завидна форма и вкара фамозен гол от свободен удар. 

В отбора на Алегри бе легендата на „бианконерите" Алесандро Дел Пиеро, който коментира предстоящия финал в Шампионската лига срещу Реал Мадрид. 

„Има много паралели между успеха и с Ювентус през 1996 година и сегашния финал, но това са само суеверия Според мен не може да се сравнява сегашния отбор с онзи отпреди 21 години. Тогава успехът ни бе изненада, докато сега в Торино има утвърден отбор, който следва поредица от успехи. Само две години преди нашия триумф през 1996-та бяхме елиминирани за купата на Италия от Каляри. Тогава тифозите ни бяха бесни и искаха нападателя Виали да играе като халф, защото не виждаха каква работа има на върха на атаката", при помни си Дел Пиеро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация