Марто Петров: Марк Хюз провали трансфера, щял да разчита на мен

08:16
Марто Петров: Марк Хюз провали трансфера, щял да разчита на мен
Мартин Петров разкри, че трансфера му в Тотнъм е бил провален от мениджъра на Манчестър Сити Марк Хюз, който в последния момент е решил, че ще разчита на българина. Крилото на националния отбор разкри, че е уморен и физически, и емоционално от случилото се в последните дни и е малко разочарован от провала на сделката с "шпорите".

"Ръководството на Манчестър твърди, че разчита на мен. Това е причината и за проваления трансфер. Марк Хюз каза, че ще залага на мен и стопира сделката. Действията им до този момент не са такива, каквито казват. Това е причината да потърся развитие с моя мениджър. Постъпих колегиално, без да се карам с някой. Танев ме уведоми за интереса и каза, че е добре да присъствам на срещата. Днес по обед ни казаха, че сделката се проваля", коментира националът пред "Дарик".

"Не е приятно, когато чакаш нещо да се случи, но то не става. Но аз съм професионалист и съм сигурен, че рано или късно в Манчестър Сити ще разчитат на мен", допълни Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
02.09.2009 18:35

Абе ти слушаш ли се какво говориш бе ? Издънки на Сити ? Защо всички завиждате на напредъка на Сити ? Решил е шейх-Мансур да купи Сити и т'ва си е негов избор ! Ако беше купил вашия любим отбор друга песен щяхте да пеете ! *wink*

pecata88
02.09.2009 16:48

Да го дух_т Сити и Реал. Не ме дразни само комерсиализма на цялата им политика, повече ме дразни отношението към играчите които са се раздавали за клубовете, а ръководствата се държат с такива доказали се и добри играчи сякаш сключват сделки със зарзават а не с хора. Искам тази година много издънки от Сити, в което не се и съмнявам, защото някои неща не се купуват с пари и защото в един отбор най-важно е самият отбор, а не капризите на продажници. Малко съм емоционален, ама много ме е яд за Марто, за Ван дер Варт и др. отлични футболисти, които биват спъвани от провъзгласили се за специалисти тренерчета.

ManWR10Utd
02.09.2009 16:17

нямам думи аз ако бях мартин щях сега да съм бесен... *sad*

lucky_79
02.09.2009 16:11

*joking* ще разчитал кога *wonder* когато се контузят едновременно Робиню и Белами ли

Cris_7
02.09.2009 14:35

Да бе ще разчитат те.. Само лъжат..

Notlike
02.09.2009 10:25

Браво, Хюз. Направо пусни всичките тези момчета за дублиращия тим и гледай как ще мачкат конкуренцията с двуцифрен резултат, просто защото резервният отбор на Сити е мечта за някои клубове във Висшата лига..

Milan1989
02.09.2009 09:20

*sick* Той Марк Хюз ще разчита на Марто, когато се контузят едновременно Белами,Санта Круз,Робиньо и Айрлънд, защото те са му предните избори ...

tonialex
02.09.2009 09:04

Само не разбрах как така в последния момент ще стопира трансфера.Първо го разрешава и в последния момент щял да разчита на него. Това са пълни глупости.Цялата истина е заради Деивид Бентли които отказа да премине в Ман Сити като размяна .Дано не го остави на пеиката дълго време.А и мисля че зимният прозорец всичко ще се реши