Заплашват Бербатов заради свалки с Николета Лозанова

07:58
Заплашват Бербатов заради свалки с Николета Лозанова
Медиите на Острова замесиха Димитър Бербатов в драматичен любовен триъгълник. Както обикновено, става въпрос за таблоида "Сън", който в днешното си издание твърди, че капитанът на българския национален отбор е получил заплахи от ревнивия приятел на плейметката Николета Лозанова, която е бивша изгора на друг национал Николай Михайлов.

Британската медия твърди, че Берба е засипал с палави смс-и сексапилната брюнетка и това е вбесило нейното гадже Георги Стоилов "Главата". Ревнивецът решил да вземе нещата в свои ръце и на свой ред изпратил няколко текстови съобщения на нападателя на Манчестър Юнайтед със заплашително съдържание.

В края на публикацията е цитирано изказване на приятели на Бербатов, които твърдят, че тези слухове нямат нищо общо с реалността, а са продукт на фантазията на госпожица Лозанова, която отново искала да използва името на някой известен футболист, за да си направи реклама.

Както е известно, наскоро пловдивчанката откровено разкри, че връзката и с Николай Михайлов и е помогнала страшно много, за да влезе под светлините на прожекторите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jokataa
11.09.2009 18:54

"Главата" ще свърши като баща си накрая... човек и добре да живее, накрая се качва в асансьора.

pacho_vr
09.09.2009 17:46

Ами аз незнам кой е "главата" сефте го чувам, но доколкото разбирам е някаква мутра. Едва ли му стиска да посегне на Берба (ако найстина е имало такава свалка), Той Берба не е случаен човек има много фенове, а й от Ман. Юнайтед няма да стоят с кръстени ръце според мен.

Bat_Vane
03.09.2009 10:34

Банков , много си прав . Трябва да им окажем нужната подкрепа на нашите момчета , ама кво да направим , че журналистите са едни от най - долните келеменца на тая земя и правят точно обратното .

Bankoff
02.09.2009 14:52

Айде пак поредната кофа с помия точно преди важен мач на националите, абе момчета разберете, и стига сте се хващали на тези плоски номера щото онез тъпаци от "Sun" за тираж биха продали и майките си. Разбира се в написаното не само че няма нищо вярно, но се появиха по др. сайтове мнения че инфото идва от българи. Стига вече бе хора, два мача тряа да изиграят националите и то всякакви инсинуации, пикантерии, смешки, клюки, които развалят климата. Спрете да коментирате тез лъжливи копелдаци, коментирайте оценъчните аналитичните статии. Дайте малко подкрепа към националния отбор като демонстрирате уважение и се дистанцирате от подобни клевети!

Cris_7
02.09.2009 14:37

Пфф тая е голяма пичка.. ама много лъже *joking*

whitegoat93
02.09.2009 14:11

Не мога да си представя кво ще стане ако някой като "главата" *lol* примерно счупи крак на Бербатов,или на Михайлов...на "главата" ще му счупят и колата и къщата ше му строшат...и дори да е истина статията,мутрата нищо няма да направи,не му стиска просто.Както каза бяса и Берба не е по-малко златен...опасно нещо са феновете.

bqsa
02.09.2009 12:40

Абе не знам до колко е вярно това!Всички знаем кой е "Главата",ама да не се дърви мноо щото и Берба не е случаен Малко по "златен"е !

Kalinho
02.09.2009 12:25

абе не знам дали са глупости той май Никиту доста време трепереше сега и Барби толкова ли са глупави има толкова хубави свободни жени търсещи парите що пък баж с тази *smile*

beroni
02.09.2009 11:39

Щом е с Николета Лозанова, му е простено *joking*