ЛеБрон Джеймс: Очаква ни огромно предизвикателство

15:01
ЛеБрон Джеймс: Очаква ни огромно предизвикателство

Лидерът на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс призна, че очаква с нетърпение старта на финалите в Националната баскетболна асоциация. В спора за трофея шампионите ще се изправят срещу Голдън Стейт Уориърс, като двата тима достигнаха до финалната серия за трета поредна година.

„Знам, че и двата тима са по-добри от миналата годината. Чувствам се горд, щастлив и развълнуван от възможността отново да играя на финалите. В момента единственото, което ме интересува е да продължим да работим и играем като отбор. Няма как да извършиш целия път единствено благодарение на таланта. Трябва да си готов да се пожертваш и отдадеш за отбора си и да си готов за битка през целия сезон”, заяви ЛеБрон.

Преди старта на финалната серия и двата тима се намират в изключителна форма, спечелвайки категорично титлите в Източната и Западната конференция с общ актив от 24 победи и само 1 загуба от началото на плейофите – рекорд в лигата.

„Определено ни предстои огромно предизвикателство. Очаквам от Голдън Стейт да подложи на изпитание както мен, така и целия ни отбор, защото съперникът ни разполага със страхотен състав. Когато имаш в отбора си талант като този на Стеф Къри, Дреймънд Грийн, Кевин Дюрант, интелекта на Игуодала, Ливингстън и останалите, както и такава нападателна мощ определено си много опасен за всеки”, допълни още Джеймс.

Първият мач от серията е в петък сутринта в Оукланд. Играе се до четири победи от седем мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация