Рибери: Не вярвам на Ван Гаал

22:52
Рибери: Не вярвам на Ван Гаал
Звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери направи шокиращо разкритие, че не се разбира особено много с наставника на клуба Луис Ван Гаал и му е трудно да има доверие на холандския специалист. Рибери бе свързван с напускане на баварския клуб през лятото, но в крайна сметка крилото на мюнхенци остана в редиците на немския гранд.

"Много е важно един футболист да има доверие на своя наставник. За съжаление, сегашната ситуация между мен и Ван Гаал е доста сложна. За първи път в кариерата си ми се случва контактът ми с наставник да не е позитивен", споделя Франк Рибери.

"Не се разбираме особено добре, но се надявам за в бъдеще това да се промени", допълни френското крило в интервю за немско списание.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenov
02.09.2009 02:29

тва са глупости точно днес четох интервю с рибери за тия тъпотии и са пълни глупости. lubo_nemaniq от кой са изтървали тези пари ?

lubo_nemaniq
02.09.2009 00:31

Байерн изтърваха момента да продадат Рибери.Вместо да му вземат 70млн. това лято,те ще трябва да се задоволят с може би тройно по-малко следващото.А и всичките тези спекулации вредят както на играча,така и на клуба.В момента Байерн и Франк си пречат.

plamo_85
02.09.2009 00:10

Ван Гаал си е такъв. Още от едно време като беше в Барса не се спогаждаше с играчите...странник си е. И кофти треньор само Байерн М губи от него в момемна, че им е наставник *wink* не се учудвайте, ако този сезон е пълен провал за тях *thinking*

realsamomanutd
01.09.2009 23:26

Какво ли не правят хората ,за да има поне малко внимание *sad* *stop*