Официално: Рома назначи \"добряка\" Раниери

20:12
Официално: Рома назначи \"добряка\" Раниери
Клаудио Раниери е вече официално новият треньор на Рома, съобщи агентът на специалиста Матия Грасани. Бившият наставник на Челси, Валенсия и Ювентус ще сложи подписа под контракт за два сезона.

Специалистът е родом от Рим и се очаква преминаването му в лагера на "вълците" да е сбъдната мечта за Раниери. Наставникът ще трябва да върне Рома в зона Шампионска лига, което едва ли е непосилна задача в предвид потенциала, който имат римляните.

Единственото, за което феновете на "вълците" трябва да забравят, докато Клаудио Раниери е начело, са трофеите. 57-годишният специалист е известен с това, че винаги се проваля в опитите си да спечели някое важно отличие, независимо на кой отбор е треньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
03.09.2009 00:30

Незнам колко треньори има в историята на футбола , които да са минали през тимове като Валенсия , Атлетико М. , Челси , Ювентус и да са спечелили - нищо !!! Защото за мене 2 купи на страните не е постижение за ранга на тези клубове.И въпреки тези резултати този треньор да е искан от клубове като Зенит и Рома и в крайна сметка и назначен в Рома.
Клаудио Раниери "Мислителят" или "Добрякът" , както искате е един изумителен случай в исторята на футбола *smile* Да натрупаш толко милиони от некадърността ти да спечелиш трофей и да изпълниш договора си.И отгоре на всичко да има още балъци , където да ти наливат още милиони докато им съсипваш отбора.

AnTONYo
02.09.2009 00:40

Такааа,фен съм Юве и много се радвах ,когато махнахме Раниери.Но все пак искам да напомня , че Юве при него взе едно 3-то и едно 2-ро място в Сериа А.Победихме Интер, Милан,Рома,Фиорентина,Зенит, Реал М.и само късметът може би ни попречи да победим Челси!Но 1/8 финал в ШЛ и 2-ро място в Италия не е присъщо за тим от класата на ЮВЕ.И при Спалети Рома нямаше кой знае какви успехи,така че няма да е изненада,ако и при Раниери не вземат нищо.Не трябва да се упреква само той.Просто в момента вълците не са във форма,и както някой беше написал не направиха грам добри трансфери.За Рома тази година място в зоната за Лига Европа в калчото ще е просто най-доброто , което ще успеят да постигнат,ако го постигнат изобщо при тази конкуренция на Лацио,Сампдория, Дженоа,Наполи,Парма и др.Но все пак Раниери знае как да бие в по-незначителните мачове и Рома без проблеми ще оглави групата си в Лига Европа и нищо чудно дори да стигнат надалеч в турнира.Но в Серия А това е ... ако хванат 6то място ще е успех за тях. Това е моето мнение . Не е нужно , някой,който не е съгласен с мен да бърза да ме обижда. *smile*

ceco26
01.09.2009 23:58

Зарад тоя боклук даже Тоти няма да виня, ако си тръгне от Рома.

dumbo_s
01.09.2009 23:13

Сега вече ЦСКА може да се бори и за първото място ... *joking* Мислех , че за първото няма шанс , но според тези развития определено има ... Херо 2

MVP_
01.09.2009 23:02

Все си мисля че няма да изкара до последния кръг *joking* Помним Валенсия. Един мач за купа наследен директно от Рафа..

Juventus_tifoz
01.09.2009 22:49

Сега Моуриньо пак ще поднови словесната война с Раниери *joking*

Fi4o_CskA
01.09.2009 22:29

само да си поправя грешките дУшата и некАдърник *joking*

JEP
01.09.2009 22:15

Леле ,тоя ще ги погребе *wink*

ivica
01.09.2009 21:37

Рома, Рома Рома. Готови сме с Раниери. *sick*

GTonchev
01.09.2009 21:10

Ерин попринцип и с който и да било треньор в следващите 2 сезона Рома нямаше така или иначе да спечели нищо Розела трябва да продаде клуба това е единственото спасение за него .... Цял трансферен прозорец не взеха никакви играчи продадоха Акуилани за 20млн и вместо да ги използват за 1-2ма класни играчи те не . Взеха Губерти Черчи Бурдисо и незнам си още кой недоказан играч ... Нестава просто .. Аз като фен на Рома силно се надявам поне в ЛЕ да се представим добре и дори мисля че може да се стигне поне до полуфинал *wink* УСПЕХ на Раниери дано успее да направи нещо БЪРЗО в отбора и той да почне да играе добре .... И очакваме по скорошно възстановяване на дузината контузени играчи *smile*

ErinBedri
01.09.2009 21:06

Единственото, за което феновете на "вълците" трябва да забравят, докато Клаудио Раниери е начело, са трофеите. Ето това изречение просто илюстрира бъдещите два сезона на Рома. *sad*

josephbg
01.09.2009 20:35

Италианските специалисти са едни от най-добрите в света, но това е едно от най-големите изключения. Раниери е сред най-слабите европейски мениджъри, които могат да се назначат начело на отбори като Челси, Валенсия, Ювентус, а сега и на Рома. Слабо решение, наистина Спалети се е изчерпал, но това е стъпка назад.